Megmondjam, ha felmondok a munkahelyemen? Mit tennétek a helyemben?
Egyetemista vagyok, mellette diákmunkázom egy cég ügyfélszolgálatánál.
2 éve dolgozom itt, már úgy érzem, kiégtem teljesen. Gyomoridegem van már előtte este, a vezetőség semmilyen tekintettel nincs ránk, a diákszövetkezet is sokszor úgy áll hozzánk, mintha nem is egyetemisták lennénk... Az ügyfelek is kritikán aluliak, ha ők rontanak el valamit, azért is velünk cirkuszolnak, minősíthetetlen stílusban. A fizetés sem túl jó, 120-130 ezer között keresek egy hónapban, attól függően, hány órát tudok dolgozni.
Ez a másik, hogy mikor felvettek, mondták, bármennyit dolgozhatunk, a valóság az, hogy alig kapunk műszakokat, hiába írok beosztást a hét minden napjára, reggelről estig, 15-18 munkaórát kapok egy hétre.
Most az egyik ismerősöm felajánlotta, hogy dolgozzak nála, mint adminisztratív asszisztens. Kb. mint egy titkárnő, személyi asszisztens.
Örültem neki, mert a fizetésem is több lenne ott, a home office amennyire jó volt az elején, már annyira unom. Vágyom arra, hogy kiöltözzek, csinos legyek, emberek között legyek, élőben tudjak kommunikálni.
Mondtam a szüleimnek, ők próbáltak lebeszélni, mert hogy ne dobjam el a mostani munkámat, nem szabad, örülni kell, hogy egyáltalán van ez, más még ennyit sem kap. És hogy máshol sincs kolbászból a kerítés, most odacsábítanak, aztán kimutatják a foguk fehérét és nem lesz hová menjek.
Viszont dolgoztam ott két hetet, amíg a munkahelyemen szabin voltam + most mellette dolgozom és ég és föld. Dolgozni kell, nem arról van szó, de a légkör is kellemesebb, nem küldenek el a k...va anyámba már reggel 9-kor, nem vagyok fenyegetve, hogy panaszt tesznek rám és a fogyvédhez mennek.
Szeretnék felmondani, de nem tudom, otthon ezt kommunikáljam-e a szüleim felé, vagy sem?
Pedig ma már abszolút az a normál nálam is, hogy 1-2 évente munkahely váltás. Már csak fizu emelés céljából is. A lojalitás megbecsülése rég nem létezik (van ismerős, 20éve 1 helyen, minimálbéren, kösz lojalitás…).
Szóval én nem maradnék. Sok sikert!
Én 5 évig voltam egy helyen, az utolsó 2év szenvedés volt. Váltottam, azt hittem jobb lesz, 3 hét után otthagytam, aztán mentem a következő helyre, 2 éve ott vagyok.
Addig kell menni, amíg nem találsz számodra megfelelőt.
Nem szabad mérgező környezetben maradni, az egészségednél nincs fontosabb!
"Olvass utána, igenis sokat dob az ember kedvén, ha nem pizsiben/melegítőben dolgozik, a kanapéról."
A vilagon senki nem akadályoz meg abban, hogy otthon is normálisan felöltözz, és kisminkelve, az iróasztalodnál végezd a munkát. Te döntesz úgy, hogy pizsiben dolgozol a kanapéról.
Amúgy meg simán kozlod a szuleiddel, hogy felmondtál.
Gyakorlatilag át is mentél már, nem?
Jól tetted!
"A vilagon senki nem akadályoz meg abban, hogy otthon is normálisan felöltözz, és kisminkelve, az iróasztalodnál végezd a munkát. "
Ettől függetlenül egyedül vagyok egész nap, nincs kihez szóljak, kivel beszélgessek. Felemelő, mondhatom. :D
Csak szólsz valakihez: "de a légkör is kellemesebb, nem küldenek el a k...va anyámba már reggel 9-kor, nem vagyok fenyegetve, hogy panaszt tesznek rám és a fogyvédhez mennek."
Amúgy meg a 15-18 óra hetente nem az egész hét, ergo bármikor mehetnel és szolhatnal valakihez. Ég is rajtad múlik. De írtam már, kozlod, hogy felmomdtal és annyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!