Tényleg pénzt kéne ezért kérnem a gyerekemtől?
Jelenelg egyedül élek egy társas házban, a lányom 1 éve költözött el, panelban lakik jelenleg.
Az ő hobbija a gitározás, és mivel nálunk van hely bőven és nem zavarnak senkit, mindig nálunk gyűltek össze a barátnőivel,barátaival ha gyakarolni akartak. És ez így van azóta is, hogy elköltözött, mert ahol jelenleg lakik ott a szomszédoktól egyáltalán nem tud gitározni, a mellette lévő lakásban éppen kisbaba is van.
Szóval hétvégente több órát nálam van a barátaival együtt, ami engem nem zavar, és nyílván megkínálom őket egy kis üdítővel, sütivel,gyümölccsel vagy valami más rágcsával. Viszont a párom szerint ha már nem lakik itthon a lányom és kvázi "idegeneket" is rendszeresen magával hoz, akkor kérhetnék pénzt azért, hogy itt zenéljenek, nem kellene ingyen próbateremnek használni a házat. A fiam szerint pedig el kellene kérnem a lányomtól annak a plusz áramnak, fűtésnek és ételnek,italnak az árát amit elfogyasztanak amíg itt vannak, mert ez így csak lehúzás, és senki sem kapja ezeket ingyen.
Tényleg igazuk lenne?
Te kérnél pénzt ezért a gyerekedtől?
Most elképzelem, hogy a párod ül a lányodék próbáján, és húzza a strigulákat, hogy melyik barátnő hány szem chipset eszik. Ja, és ha valamelyik nem akar fizetni a rezsibe, akkor fél fokkal lejjebb tekeri a termosztátot... Röhej a köbön.
Kérdező, egyébként azzal se foglalkozz, hogy mi itt mondunk, mert tök mindegy. Ha téged ez nem zavar, sőt szívesen látod a lányodat és a barátait is, szívesen meg is vendégeled őket, és ez neked nem okoz anyagi megterhelést, akkor senkinek semmi köze hozzá...
A fiamnak együttese van, a haverjai is sokat járnak hozzánk. Jelenleg még itthon lakik.
Nem kérnék tőle pénzt. Ő szokott venni pár csomag chipset, üdítőt. Akik jönnek se jönnek általában üres kézzel, 1-2 sört ilyesmit hoznak.
Néha viszek be nekik egy tálca sütit, vagy pogácsát, de az is az én döntésem, nem várja el senki.
Sosem kérnék tőle pénzt!
Rezsire sem kérek. Ő magától nèha bevásárol, vagy ha hirtelen el kell mennem valahova elvisz vagy értem jön.
Egyébként a férjem is gitározik egy együttesben. A ház amiben lakunk az én tulajdonomban van. Akkor tőle is kérjek pénzt rezsire?? Inkább hagyom természetben fizetni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!