Tényleg pénzt kéne ezért kérnem a gyerekemtől?
Jelenelg egyedül élek egy társas házban, a lányom 1 éve költözött el, panelban lakik jelenleg.
Az ő hobbija a gitározás, és mivel nálunk van hely bőven és nem zavarnak senkit, mindig nálunk gyűltek össze a barátnőivel,barátaival ha gyakarolni akartak. És ez így van azóta is, hogy elköltözött, mert ahol jelenleg lakik ott a szomszédoktól egyáltalán nem tud gitározni, a mellette lévő lakásban éppen kisbaba is van.
Szóval hétvégente több órát nálam van a barátaival együtt, ami engem nem zavar, és nyílván megkínálom őket egy kis üdítővel, sütivel,gyümölccsel vagy valami más rágcsával. Viszont a párom szerint ha már nem lakik itthon a lányom és kvázi "idegeneket" is rendszeresen magával hoz, akkor kérhetnék pénzt azért, hogy itt zenéljenek, nem kellene ingyen próbateremnek használni a házat. A fiam szerint pedig el kellene kérnem a lányomtól annak a plusz áramnak, fűtésnek és ételnek,italnak az árát amit elfogyasztanak amíg itt vannak, mert ez így csak lehúzás, és senki sem kapja ezeket ingyen.
Tényleg igazuk lenne?
Te kérnél pénzt ezért a gyerekedtől?
Na elobb elkuldte.
Szoval nalunk az van h johetnek de a kajat innit hozzak. Ha bogracsozas van akkor az alapanyagot. Ha kimarad valami adok pl fuszer so hasonlok.
Nem szoktam. Alt otthon sem vagyok akkor. Ha buliiznak sutogetnek vagy csak osszejonnek ugy szervezik h en tavol vagyok vagy csak keson erek haza. Csak jobb ha maguk vannak.
Am en vega vagyok ha kinalna sem kernek. 😁
Nalunk ez alap. Ahogy az is h rendet kell hagyni maguk utan. Megis a szabalyok ellenere is szeretnek itt bandazni
A rezsibe való beszállás durva lenne:)
Elképzelem, hogy melegedő jegyet szedsz az ajtónál:D
A kaja, rágcsa hát anyagi függő vagy gyakoriság, illetve hogy mennyien vannak.
Most veszel 2 zacskó rágcsát az elég 3-4 emberre.
Nyilván, ha olyan szegény valaki, hogy magának sem tudja megvenni, akkor neki ez plusz kiadás.
De ha nem létminimon élsz, akkor meg sóherság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!