Félek a még meg nem született gyerekemtől! Mit tegyek?
Attól félek, hogy olyan p*csa lesz mint a mai tinédzserek akiket nem érdekel a tanulás, már 12 évesen sminkelik magukat, műkörmük van, már pasiznak és utálják a szüleiket. Persze hogy nem fogom megengedni neki hogy ilyeneket csináljon, csak hát ez nem csak rajtam múlik... minél jobban tiltom majd, annál jobban azt akarja majd csinálni. És persze a társaság is beleviheti a rossz dolgokba.
Vélemények, tapasztalatok?
igen, alkalmasnak érzem magam
mondjuk még csak 19 vagyok és még vagy 8 évig nem akarok gyereket, de már most félek
meg attól is hogy ezért nem akarok majd gyereket
Basszus szánalmas vagy már bocsi. Én 22 évesen örülnék és én lennék a világon a legboldogabb nő ha teherbe esnék.
Te meg itt rinyálsz.
A kornyezeten es a szulokon mulik a legtobb. A kornyezet meg a szulokon mulik, szoval a vegen ott lyukadunk ki, hogy a szulokon mulik 95%-banl, hogy milyen lesz a gyerek.
Nem tudom, hogy mitol felsz. 60 eve is voltak rossz emberek, rossz eletu fiatalok. Ma is van rossz, de mellette sok jo is. A pozitiv dolgokat is eszre kellene venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!