Mit érzetél, amikor az exed megnősült / gyereke született?
Kíváncsiság szintjén érdekel, mint ahogy bármely más barát/ismerős élete is, de érzelmeket nem vált ki egyik ex sem. Inkább az idő múlására emlékeztet, hogy "jé, XY-nak már 5 éves gyereke van, mi 8 éve szakítottunk, basszus, hogy repül az idő, már 8 éve..." Ezen kívül nincs bennem se fura, se rossz érzés, inkább örülök, hogy a jelenlegi férjem mellett kötöttem ki.
Illetve rendre rájövök, hogy valami isteni sugallatra mentem szét az exekkel, az egyik összeesküvés elméletek rajongó lett, szélsőséges politikai nézetekkel, egy másik teljesen belegabalyodott valami szektába és állandóan várja a világvégét (amiket rendre megjövendöl valaki, aztán mégis elmarad...). Egyszóval örülök, hogy nem mellettem kattantak meg :)
Az első nagy szerelmemmel 3 évig voltunk együtt, egy évig együtt is éltünk, de nem működött.
Ő kiment külföldre, megházasodott, aztán visszajött a feleségével.
Én közben tanultam, dolgoztam, megismertem a férjemet.
Mivel vannak közös barátaink, hamar eljutott hozzánk, hogy az exnél jön a baba. Nagyon nem foglalkoztatott a dolog, úgy értem nem nosztalgiáztam.
Náluk azóta megszületett a második baba, én is most várom a másodikat, nemrég találkoztunk egy esküvőn. Köszöntünk egymásnak,ennyi.
Nem tudom, lenne-e olyan volt barátom, akinél szomorú lennék, ha megtudnám, házasodik, vagy gyereke lesz. Viszont a férjem volt nőjén láttam, hogy nem tud mit kezdeni velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!