Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érzetél, amikor az exed...

Mit érzetél, amikor az exed megnősült / gyereke született?

Figyelt kérdés
Nemrég tudtam meg, hogy terhes a barátnője... Pár éve voltunk együtt, néhány hónapig, de ő volt a gyerekkori szerelem. Én már férjnél vagyok, baba is van, de valahogy olyan furcsa érzés jött rám, kis szomorúság, nosztalgia.... Voltatok már így?
2011. okt. 29. 13:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szintén gyermekkori szerelmem, gyermeke született pár éve. Még azt is tudom, hogy Lilla lett a kislány.

Meglepődtem (milyen hamar felnőttünk), de ennyi.

2011. okt. 29. 17:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Hogy egy kicsit visszarévedsz ennek hatására, az normális, de ezek a mi lett volna ha gondolatok viszont már elég gázosak. Ezt te még mindig nem zártad le teljesen érzelmileg, különben annyi lett volna a reakciód, hogy elmosolygod magad, hogy na ő is révbe ért és azzal a lendülettel lapozol is. Egyébként a kérdésedre válaszolva nem, nem voltam még így. Mikor az egyik régi nagy szerelmem megnősült, végignéztem az esküvői képeket fb-on és arra gondoltam, hogy na végre csak megállapodott ez a pernahajder:))) És aztán eszembe se jutott. Pedig nagyon bele voltam zuhanva ebbe a fickóba régen, az tuti.
2011. okt. 29. 17:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Illetve rendre rájövök, hogy valami isteni sugallatra mentem szét az exekkel, az egyik összeesküvés elméletek rajongó lett,

Ezen most felröhögtem, mert az én legutóbbi exem is folyton ebben a témában túrta a netet:DD

2011. okt. 29. 17:58
 14/16 paradicsom31 ***** válasza:

Én jót röhögtem :D főleg, mikor megláttam a képeket, olyan ronda, kövér menyasszonyt még nem láttam :D és kiderült, hogy azért vette el exem, mert terhes lett. Gyorsan össze kellett hozni egy esküvőt, amíg nincs hasa.

Meg is érdemlik egymást, anno undorító mód szedte el az exem, de végülis köszönöm neki, mert később biztos én hagytam volna ott :D nem ilyen esküvőre vágytak, nagy bulit akartak. Az exem szüleinél laknak, hát érdekes lesz szülni egy gyereket a nyakukra. Most már nem lesz kockulás, számítógépes játékok vásárlása, hanem lehet venni pelenkát, gyerekruhát :D egy rakás hitellel a nyakukban :D

2021. márc. 13. 18:00
 15/16 paradicsom31 ***** válasza:

Hallottam hírét, hogy megnősült :D mondom biztos terhes a csaj, mert egy pici esküvő volt, nagyon hirtelen, kB 8 emberrel :D láttam a képeket, igazi tenyeres - talpas menyecske x)

Végül jól sejtettem, becsúszott a baba, és gyorsan el kellett venni, mielőtt kiderül, nehogy már esküvő előtt legyen baba, az nem olyan, akkor mindenki tudná, hogy nem tudnak védekezni. x) Azóta is az exem szüleinél henyélnek, pedig van ház, meg 20 milliós hitel... De így kényelmesebb..

2021. jún. 30. 18:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
14- pont ez a helyzet. :D csak azért vette el 4hónap! Után mert teherbe vágott egy rövidlábú, nagyorrú, buta nőt. Gyors, ripsz-ropsz lagzi. Még rendes menyasszonyi ruhája se volt a csajnak.
2022. dec. 19. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!