Baj, ha ennyi időt távol vagyok a gyerekemtől?
Egészen baba korától kezdve minden hétvégét a nagyszülőknél tölt (péntek estétől, vasárnap délutánig), és a legtöbb hétköznap délelőttöt is.
2 éves. Változtatnom kellene ezen, vagy nem baj?
"Mert ugye hétköznap meg bölcsődében van, te dolgozol, hétvégén még mamatáborban van. "
Mondjuk se azt nem írta, hogy bölcsődei lenne a gyerek, se azt, hogy ő dolgozna.
Ha a gyerkőc jól érzi ott magát a és a nagyszülőknek sem teher, hogy állandóan ott lóg a gyerek, akkor nem kell változtatni.
Nekem egyébként az a személyes véleményem, hogy a gyereket elsősorban magamnak szülöm, az én feladatom és felelősségem nevelni. Egyébként is olyan hamar felnőnek, hogy minden percét kihasznàlom az első pàr évnek, amit együtt tudunk tölteni.
Persze, ha nagyon rá lennék szorulva anyagilag, akkor elmennék dolgozni és bölcsibe adnám vagy én is a nagymama gondjaira bíznám. De így, hogy itthon vagyok, biztosan nem!
Ha egyéb időben minőségi időt vagy vele, akkor nyilván nem akkora gond. Mivel a megélhetésért dolgozol.
Mit dolgozol amúgy h minden hétvégéd telibe munka?
Ingázok Ausztriába, és igen, vendéglátás.
Bűntudatom van nagyon, de tényleg a megélhetésünk múlik rajta. Csak szerintem a gyereknek tök mindegy, hogy milyen okból nem vagyok vele, félek, meg lesz a böjtje :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!