ELTILTHATNAK a gyerekemtől, Kapcsolatot tarthatom vele, Mennyit lehetek vele?
Figyelt kérdés
4 évet éltem az élettársammal.5 hónapja született egy közös lány.Megkapta az én nevem.Úgy volt együtt neveljük fel.A kapcsolat megromlott,késsel kergetett ki az anyós a házból,tehát külön élünk.A lányomat szeretném láttni de nem engedik.Perre nem akarom vinni az ügyet mert lehet csak átmeneti.ELTILTHATJÁK tölem???S.O.S.2010. márc. 11. 13:10
1/5 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy ha a te neveden van a gyerek, akkor jogilag közös a felügyelet, és nem tilthatják el tőled. elvileg minden ügyben, amikor a gyerek nevében kell intézkedni, ugyanúgy szükség van a te aláírásodra is, szóval nem tehetik meg. ha mégis megteszik, kénytelen leszel ügyvédet fogadni...
2/5 anonim válasza:
van apasági nyilatkozat? első voltam
3/5 anonim válasza:
Az anyósodat tőled mindenképpen!!! Reméljük, jól meg is szúrt, csak hogy bizonyítani tudd...
4/5 anonim válasza:
Bocs, ez alapján csak ennyi a biztos, ha előtte lilára verted a lányát, már más tészta.
5/5 anonim válasza:
Igen, ez fontos kérdés lenne, hogy miért is lettél kikergetve a házból, hogy bántottál-e te valakit? EGyébként természetesen jogod van a láthatásra, bíróságra kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!