Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves kor reális gyermekvá...

Hány éves kor reális gyermekvállalásra?

Figyelt kérdés

Lehet megosztó a téma, de kivi vagyok más véleményére.

Nos, 30-hoz közel járok és nem érzem azt magamról hogy képes lennék gyermeket vállalni, nevelni.

Sokszor eszembe jut, hogy képes lennék rá, de ahogy jön ez a gondolat, kb. úgy megy is.

Hány éves kor a reális gyermekvállalásra?

Én személy szerint elítélem a 20 év alatti gyermekvállalásokat.

szept. 9. 17:23
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
100%

57

Ki guberált kaját?

okt. 8. 15:05
 62/63 anonim ***** válasza:
80%

59

Elhiszem. Ettől még a veszélyeztetett terhesség egy orvosi kategória. Amit a cikkíró leírt. Nem ő találta ki. Ha szerinted az orvosi tényállás nem tény, akkor ez van.

Biztos anyagi háttér nem létezik - főleg nem a mai világban.

A második megjegyzésedhez csak annyit, hogy a szüléskor az anya agyában is változások történnek, ahogyan a férfiében is, amikor gyermeke lesz. Szóval, ha a döntést meg tudták hozni, akkor készen is lesznek rá, hidd el!

Egyébként, ha segítetted őket, akkor nagyon köszönöm a munkádat és hálás vagyok neked. Kevesen vagytok - nagyon.

okt. 8. 15:09
 63/63 anonim ***** válasza:
100%
Igazából mindkét oldalnak igaza van. Ha fiatalon vállalsz, nagyobb a kockázata, hogy anyagi nehézségekbe futsz, mert nincs stabil egzisztenciád. Ha idősebben, akkor bármennyire is fáj ez néhány válaszadónak itt, a fogyatékosság és egyéb egészségügyi kockázat esélye növekszik. Ez egy orvosi tény, kár ezzel vitatkozni. Szerintem valahol középen érdemes megtalálni az utat, de ez már egyéni preferencia, hogy ki melyik kockázatot vállalja inkább. Én személyesen inkább fiatalabban, most 25 évesen pont idejét érzem, diplomával, de még nem túl régi munkabiszonnyal.
okt. 8. 20:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!