Hány éves kor reális gyermekvállalásra?
Lehet megosztó a téma, de kivi vagyok más véleményére.
Nos, 30-hoz közel járok és nem érzem azt magamról hogy képes lennék gyermeket vállalni, nevelni.
Sokszor eszembe jut, hogy képes lennék rá, de ahogy jön ez a gondolat, kb. úgy megy is.
Hány éves kor a reális gyermekvállalásra?
Én személy szerint elítélem a 20 év alatti gyermekvállalásokat.
36 vagyok, sohasem éreztem azt, hogy gyereket kéne szülnöm és nevelnem, sőt!
Tökéletesen jó így, gyerek nélkül :)
Én személy szerint elítélem a 20 év alatti gyermekvállalásokat. - én személy szerint a hozzád hasonló ítélkezőktől előbb kapok hányingert, mint attól, aki 20 év alatt vállal gyereket ;)
Jó szar lehet ilyen keserűen élni, és jobb is, hogy nincs gyereked. Ezt nem rosszindulatból mondom, hanem mert anyám is az ítélkezés nagymestere volt - és csapnivalóan szar szülő.
Várható volt hogy megosztó a témakör.
Az ellenséges kommentelőknek üzenném azt, ha nem tudja elfogadni más véleményét, akkor nincs itt keresni valója.
Az hogy én mit és hogyan ítélek meg, az az én dolgom. Nem hasra csapra tettem le a voksom, hogy mért így látom azt amit.
Ismeretségi köreimben pont vannak olyan huszonévesen szült egyének, akik teljesen alkalmatlanok a gyermeknevelésre.
"Hány éves kor reális gyermekvállalásra?"
25-35 között, nagyon maximum 40, de akkor már elég sok gebasszal kell számolni. Ez van, divatok, szokások, társadalmi irányzatok jönnek-mennek, de a biológiát nem lehet átverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!