Kollégista gyereknek mennyi költőpénz a reális?
16 éves, hétfőtől péntekig koliban van.
Ruhát, tisztálkodószert, étkeztetést, közlekedést, tanszert állom külön.
Amire költenie kell az a programok(most nem sok van, de vegyük úgy, hogy nincs vírus, lehet moziba stb menni) , kényelmi dolgok(pl tizedik díszpárna vagy hajcsatt) , tízórai, étel olyan napokon, amikor nem jót főznek a menzán(sajnos ez elég gyakori).
Mennyi költőpénz reális hetente, ami nem olyan, hogy kenyéren-vízen él, de azért ne is költsön irreális összegeket?
Nálunk is ez ez van, hogy havi 20-25-öt adtam, de nem elég. Kb 2-2 és fél hétig tart.
Azt lehagytam, hogy minden héten felpakoltam kajával, bevásároltam száraz élelmiszert (ropi, keksz, müzli, gyümölcs ilyesmi).
Egy nagy táska étellel ment vissza mindig.
Amúgy lány, igen. Sajnos, nagyon válogatós. Volt olyan hét, hogy 5 napból négyben nem ette meg a kolis kaját. Van hogy se az ebédet, se a vacsorát.
Az a dilemmám, hogy most tényleg ennyire rossz a kaja, vagy jópofább kimenni a mekibe és hasonlók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!