Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hiszi azt anyu, hogy ez...

Miért hiszi azt anyu, hogy ez az egyetlen reális magyarázat arra, hogy (tudomása szerint) nem volt még/nincs párom? 20L

Figyelt kérdés

Kiegészítve azzal, hogy nem is meséltem neki arról, hogy tetszene bárki is.

Ő azzal magyarázza, már vagy hat éve, hogy biztos az az ok, hogy leszbikus vagyok. Holott azért ha introvertált, kb otthonülő ember voltam pár hónappal ezelőttig, tehát azért eléggé kicsi az esély, hogy pont találkozom valakivel akivel kölcsönös érzések vannak, ha csak maximum 10 srác van, akivel rendszeresen folytatok bármiféle kommunikációt, azt is csak a gimis dolgok miatt.

Meg amúgy nem azt mondom, hogy a külső a legfontosabb dolog egy kapcsolatban, de azt kell, hogy mondjam a túlsúlyos embereket lényegesen kevesebben találják vonzónak. Nekem nincs önértékelési gondom az elmúlt 6 évben, de azért szerintem objektíven azt tudom mondani, hogy túlsúllyal, emberek többsége szerint maximum átlagos arccal, introvertáltként, pár hónappal ezelőttig inkább félénk, szorongó emberként nem hiszem, hogy olyan jó esélyeim lettek volna.

2022. dec. 3. 12:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki kerek perec hogy a fiukat szereted, ha hiszi ha nem.
2022. dec. 3. 12:32
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Begyepesedett.
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Azért mert ez az általános. Ha valaki aszexuális, vagy csak simán nem akar párt, esetleg nehezen ismerkedik, rásütik, hogy a saját neméhez vonzódik. Ez egy szimpla idióta beidegződés, engedd el. Nem kell magyarázkodnod senkinek!
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Milyen marhaság ez már?

Lány/lányok alszanak nálad rendszeresen, vagy a konyhában csőrözöl a barinőddel? A leszbikus kapcsolat is kapcsolat és ha nincs kapcsolatod, akkor leszbikus kapcsolatod sincs.

Anyád simán primitív hülye, mert ha tényleg leszbikus lennél, ilyen felvezetés után még coming outolni sem lehetne.

Engedd el a füled mellett, vagy hagyd rá, minél jobban magyarázkodik valaki, annál szarabb a helyzet!

2022. dec. 3. 12:47
 5/13 anonim ***** válasza:
16%

Sexshopból rendelj egy felfújható néger srácot és intézd úgy, hogy találkozzon vele a mama.

Rá fog jönni, hogy nem hófehérke a kedvenced és így nehéz párra találni.

2022. dec. 3. 12:50
 6/13 anonim ***** válasza:
16%
És mit szól apád ?
2022. dec. 3. 12:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy voltam és vagyok is mint te 15 évesen és most 20 évesen is, intorvertált vagyok és túlsúlyos. Anyum már 15 évesen kitalálta hogy én leszbikus vagyok mert nincs senkim, holott már akkor nem mertem lépni senki felé + nem is ez járt a fejemben. Egyszer csak lett barátom és akkor leállt a család erről erre most hogy szakítottam megint elkezdték, tele vannak ilyen "viccekkel " és utalásokkal meg minden és kiidegelnek. Nem tudom miért nem lehet békénhagyni az embert hogy elje a saját életét, náluk pl mánia hogy én vagyok a piszkálni való kis senki a házban..
2022. dec. 3. 14:00
 8/13 anonim ***** válasza:
9%
A kérdésből kiderült, hogy introvertált vagy, túlsúlyos, átlagos, de az nem, hogy leszbi vagy-e😃
2022. dec. 3. 14:02
 9/13 anonim ***** válasza:
96%
Anyád nem normális.
2022. dec. 3. 15:44
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Ja és az introvertáltság, egyik hónapról a másikra elmúlik :D
2022. dec. 3. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!