Miért hiszi azt anyu, hogy ez az egyetlen reális magyarázat arra, hogy (tudomása szerint) nem volt még/nincs párom? 20L
Kiegészítve azzal, hogy nem is meséltem neki arról, hogy tetszene bárki is.
Ő azzal magyarázza, már vagy hat éve, hogy biztos az az ok, hogy leszbikus vagyok. Holott azért ha introvertált, kb otthonülő ember voltam pár hónappal ezelőttig, tehát azért eléggé kicsi az esély, hogy pont találkozom valakivel akivel kölcsönös érzések vannak, ha csak maximum 10 srác van, akivel rendszeresen folytatok bármiféle kommunikációt, azt is csak a gimis dolgok miatt.
Meg amúgy nem azt mondom, hogy a külső a legfontosabb dolog egy kapcsolatban, de azt kell, hogy mondjam a túlsúlyos embereket lényegesen kevesebben találják vonzónak. Nekem nincs önértékelési gondom az elmúlt 6 évben, de azért szerintem objektíven azt tudom mondani, hogy túlsúllyal, emberek többsége szerint maximum átlagos arccal, introvertáltként, pár hónappal ezelőttig inkább félénk, szorongó emberként nem hiszem, hogy olyan jó esélyeim lettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!