Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyikünk álláspontja reális?

Melyikünk álláspontja reális?

Figyelt kérdés
Teljesen fel vagyok háborodva feleségem 24 éves lánya a vőlegényével a kertes házunkba akar jönni sátorozni.Amit én teljes mértékben ellenzek.Ők Pesten laknak ott kijárási korlátozás van és nagy a vírus fertőződöttség.Mi Egerben lakunk.Az rendben van hogy kint lennének de bejárnak a házba mosdóba és konyhába.Tehát egymás után fogdosnánk a dolgokat.Nekem van alapbetegségem nem is egy bár csak 51 éves vagyok.Nagyon összevesztünk ezen feleségem érthetetlen abban hogy ez miért veszélyes.
2020. máj. 6. 09:53
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
89%

én már azon kiégtem, hogy oda akarnak menni sátrazni

miért?

2020. máj. 6. 09:58
 2/30 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem most meg sem tehetik. Bp-ről Egerbe odabatyuzhatnak egyáltalán?

Meg amúgy sem. Sátorozáshoz még hideg van, úgyis az lenne a vége, hogy bent a házban lébecolnának. Határozottan NEM.

De ne haragudj, feleséged sem lehet egy észkombájn:(

2020. máj. 6. 10:00
 3/30 Andizsuzsi ***** válasza:
88%
Neked reális az álláspontod.
2020. máj. 6. 10:01
 4/30 A kérdező kommentje:
Hétvégén jönnének már melegebb lesz állítólag.De ők eleve nem fázósak hidegben is kirándulós fajták.Vastag hálózsák minden van.
2020. máj. 6. 10:05
 5/30 anonim ***** válasza:
18%

Na most bezzeg kell a naaagy pestieknek a koszos vidék, mi?!

Mert nem lehet bulikázgatni meg szórakozgatni a csodás városukban. Ugyanis ennyi történt, nem kényszerítenek senkit a szobába fegyveres katonák Pesten most sem, és a fertőzésveszély sem lett magasabb, életveszélyes (vagyis de, vidéken az lesz az ilyenek miatt). Szóval szépen bírják ki.

2020. máj. 6. 10:08
 6/30 anonim ***** válasza:
85%
Neked van igazad. Menjenek sátorozni egy kempingbe. Ja, hogy nincs egy se nyitva....???,
2020. máj. 6. 10:10
 7/30 anonim ***** válasza:
82%
Alapból nem hagyhatják el BP-t. Kizárólag munkaügyben, munkáltatói igazolással.
2020. máj. 6. 10:13
 8/30 anonim ***** válasza:
93%

de most komolyan, ki sátrazik az apukája kertjében?

jó, igen, én, tíz éve, tízévesen, barátnőkkel, mert egyedül akartunk sátrazni valami film hatására, de a kert vége volt a legtávolabbi pont, amiben sikerült megegyezni, hogy egyedül "elmehetünk" oda...

2020. máj. 6. 10:21
 9/30 anonim ***** válasza:
36%

Neked van igazad.

És hétfőtől erős lehűlés lesz megint, bár nem írtad, meddig maradnának.

2020. máj. 6. 10:23
 10/30 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam hogy veszélyes.Hétvégére jönnének egyébként péntektől vasárnap estig.Feleségem örül neki mert találkozni szeretne már lányával.De hát nem kisgyerek már könyörgöm.Ezért veszélyeztetnek engem.Hiszen az elkerülhetetlen hogy a házba bejönnek mosdóba valamint egymás után fogjuk meg a kilincseket.Már nem tudom hogy lehetséges feleségemet jobb belátásra bírni hogy ne engedje őket most jönni.
2020. máj. 6. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!