Szerintetek ez reális így?
Otthonra 30 ezret kell beadnom,úgy hogy körülbelül 1 hónapban egyszer,ha eszem itthon.Úgy egyeztünk meg az elején,hogy a kaja is benne lesz,de nem sűrűn van főzve.Tehát nekem ezen az összegen felül meg kell oldanom a kaját és minden egyebet pl: sampont meg ilyeneket. Nem keresek sokat,próbálok félretenni,de nem igazán megy,mivel nem keresek sokat.
Nem kérem senki kioktatást,hiszen nem azzal van a gond,hogy nem akarok beadni,mert tudom,hogy semmi sincs ingyen,csak a véleményetekre vagyok kiváncsi.
Nekem is 30 ezret kellett beadnom, és akárcsak te én is jó ha havi 1-2 alkalommal ettem otthon, így fellázadtam, hogy sokat fizetek.
Apámék annyit mondtak, hogy ok, ha sok a 30 ezer, akkor legyen a közös költség, rezsi, fűtés, internet, lakbér 1/3 része az összeg amit fizetni kell. Belementem. Elővették az összes eddig befizetett csekkeket, megmutatták, hogy miből mennyit fizetnek, a teljes összeget elosztottuk 3 felé, és most jelenleg azon vagyok, hogy visszakönyörögjem a havi 30 ezer forint fizetést. Ugyanis így most többet fizetek.
Ha sokallod a pénzt, akkor kérd te is a kötelező számlák 1/3- befizetését. Lehet te sem jár jól ahogy én sem.
" 20 ezerben egyeztünk meg itthon úgy, hogy minden kaja benne van"
Ez teljesen rendben van, hogy a szüleid ezzel segítenek, de azt azért tudd, ha egyedül élnél, akkor ez még kajára is kevés lenne, a rezsiről nem is beszélve.
Attól függ, hogy mennyi a rezsi, és mit veszel magadnak.
Nekem a rezsi és a kaja egy hónapra 60-70 körül van.
Tisztálkodószerek az még 2-3000 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!