Szerintetek ez egy reális szabály? 13L
Kevés az infó. Alapvetően így nincs sok értelme, de ha valami drága telefonról van szó és attól félnek, hogy ellopják tőled, vagy még rosszabb: erőszakkal veszik el, megvernek érte, akkor érthető is lehet...
Vagy csak attól tartanak, hogy híján vagy minden önkontrollnak, és órán akarsz netezni.
Édesanyád gondolom ugy látja jónak, hogy ne állj be a sorba,a sok "birka" közé.
Ne szégyenkezz a többiek előtt ezért.
Te vagy valaki, és ők mások.
Ha te is belekerülnél ebbe a körbe már nem lennél valaki, hanem Te is más lennél. ne hagyd, hogy körbevegyen a csordaszellem.
ez olyan mint mikor kiközösitik azt, aki nem iszik a bandával, ill. nem gyujt rá a többiek előtt.
minél több lesz az emberek között a "valaki", annál kevesebb a csordatagok száma :)
-bocsánat, ha bántó voltam. én általánosságban gondolkodtam-
az iskolában nem telefont kell nyomkodni, meg szelfizgetni, meg azonnal tovább is küldeni, megosztani stb.
ez a telefonmánia, ami körülveszi a gyerekeket, egyébként is magányossá teszi a használóját :( :(
vajon miért olyan sok a magányos, lelkibeteg fiatal??? aki nem tud magával mit kezdeni időnként?? :( :(
Gondolom azért akarja, hogy az órán figyelj és ne a telefonoddal játsz.
Nem tudom, hogyan jársz suliba, milyen messzire, esetleg arra kellhet, hogy ha valami gond van, tudj segítséget hívni, bár feltétezelem éjszaka nem mászkálsz egyedül.
Nekem 11 éves korom óta van, az első még fekete-fehér volt (igen, elmúltam 20) , talán játszani sem lehetett vele, csak egyedül jártam szakkörökre, volt ami már sötétedés után végződött.
Kérdezd meg az anyukádat, mivel indokolja, de én a helyedben elfogadnám a feltételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!