Edesanyam miert nem engedi h a baratom nalam aludjon? Mit tehetnek h meglagyuljon a szive v legalabb engedekenyebb legyen?
Anyudnak nagyon nehéz időszaka ez. A kislánya már nem kicsi és lassan önálló életet fog élni. Ezt mindenképp késleltetné. Sajnos totálisan megértem, hogy ennyire ragaszkodik ehhez a jelenlegi, már csak rövidke ideig tartó helyzethez, amíg a kicsi lánya valóban az ő kicsi lánya és nem egy felnőtt és érett nő.
Én amondó vagyok, hogy mindig a konkrét, maradéktalanul őszinte, ám higgadt érzések kommunikációja a legjobb út.
Azért az érettségtől még messze van :)
Te sem aludhatsz náluk? Nem lehet, hogy kicsi a lakás és a szüleid nem akarnak reggel egy idegen embert kerülgetni?
Azért ha abba szólnának bele, hogy NÁLAD aludjon a barátod, arra azt mondom, tényleg nincs közük hozzá. De gyanítom nem a te lakásod és nem te tartod el a szüleid, úgyhogy jócskán van beleszólásuk, kit engednek be a házukba.
Nem mindenki szeret egy idegent kerülgetni, hiába kedvelik. Egy idegennel a házban már nem érzi magát otthonosan az ember, hát nehogy már a mosdóba ne mehessen el nyugisan. :D De gondolom a másik szülőktől sem várnák el ezt.
Meg egyszer megengedik és máris rendszert csináltok a dologból - mert biztos nem egyetlen alkalomra gondoltatok. Aztán hipphopp be is költözött félig. Ezzel tényleg ráérnétek. Nem tiltanak a barátodtól, nem fognak vissza extrém mértékben, úgyhogy szerintem néha neked is engedned kell, nem csak követelni a jogaidat.
1-2 év múlva elmehetsz egyetemre vagy dolgozni fogsz, aztán lehet kicsit függetlenedni, akkor már nem lesz ekkora beleszólásuk az életedbe. De egyelőre még nem tartotok itt sehonnan nézve.
Esetleg próbálkozz olyankor, ha a szüleid nincsenek otthon - nem lennél egyedül és a szüleidet sem zavarnátok. Vagy ha befizetitek magatokat valami üdülésre és elutaztok a barátoddal, akkor is együtt alhattok. Vagy valami különleges eseményhez kapcsolódóan próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!