Legyek engedékenyebb ebben az esetben?
mivel csak egy szoba van a válasz egyértelműen nem, szerintem
nem is egészséges, és a párkapcsolatodnak sem tenne jót
képzeld el hogy ha 2-3 hónapig lakik ott "csak" akkor addig nem tudtok együtt lenni a pároddal?
Ülj le és mondd el a kedves barátodnak férjednek... hogy:1 szoba van oda hova akarja tenni a lányt?
felnőtt vagy a párod is az a lány is,külön szobába kéne tenni!Ezt hogy akarja megoldani?Mondd el h akkor semmi magánéletetek nem lessz!A lánynak is elmondhatnád hogy 1 szobára hova menne!Én tuti nem mennék bele!
Én max úgy mennék bele, ha a konyhában aludna...
Tényleg, megkérdezted már a párodat hogy mégis hogyan gondolja hogy egy szobában alszotok a kiscsajjal?
Ahogy többen is írták, nem igazán működne a dolog.
Akkor egyszerűen mondd meg a párodnak, hogy ha kuplerájt csinál a csaj és nem segít takarítani, kiteszed.
Plusz ha a párodnak van valami hóbortja, vagy mondjuk havonta 50+ túrórudit megzabál mint a párom, akkor szépen mondjon le róla, amíg eltartjátok a húgát.
Úgy könnyebb lesz.
Uh, ilyen hugival már nekem is volt hasonló tapasztalatom, az a rossz, hogy mivel párod testvére, ezért neked nem szabad egy rossz szót sem szólni, különben rosszul jössz ki belőle.
Ha a kis ideig az csak pár hét, még talán elnézném neki, de annál többről van szó szerintem.
Párodnak tényleg az anyagi vonzatát kéne realizálnia magában. De ezzel csak úgy szembesülhet igazán, ha tényleg befogadnátok egy-két hétre. Te eltakarítanád a saját dolgaodat, de hugi után semmit, olyan kajákat csinálni, amit a hugi nem szeret, stb.
Nekünk is galériánk van, alatta alszik a 6 hónapos lányunk. Ha már hangosabban lesz levegőt elmegy a kedvem... Ha egy kamasz aludna alattunk, sosem lenne szex.
Én alapvetően család centrikus vagyok, ebben az esetben is segítenék a testvéremnek/párom testvérének. DE szigorúan lefektetett szabályokkal, ha azokat nem tartja be, költözhet haza. És hát az anyagi részét is illene tisztázni, hiszen az nem várható el tőled hogy azért dolgozz, hogy a csajnak legyen kajája, ruhája, füzete stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!