Tibor215321 kérdése:
Milyen esetben lehet emeltetni a gyermektartásdíjat?
Figyelt kérdés
megszűnt a munkám 2hónapja így is fizetem rendesen a gyt-díjat rendesen kölcsön kért pénzből mivel most sikerült elhelyezkednem egy alkalmi beugrós munkát találtam havi 50-60ezerért kezdetnek legalább a számlákra legyen,volt nejem nem érti meg a helyzetem mondtam neki fizetek többet ha lesz állásom ami ad legalább 80e-t.bíróságra akar menni, 12000et fizetek neki2012. márc. 25. 17:20
1/5 anonim válasza:
mehet a bíróságra csökkenteni fogják a 12-t 10-re. Ha ez nekimegéri...
2/5 anonim válasza:
mennyit akar kérni? és nyugodtan menjen úgyse éri el amit akar.. mert a munkádat is nézik hogy mennyit dolgozol,és annak a 20%at kapja a gyerek.. szóval ne kérjen többet..
3/5 anonim válasza:
Mivel nincs bejelentett munkád, legfeljebb a mindenkori minimálbérből tudják megállapítani a gyerektartást, ami ha jól emlékszem, jelenleg nettó 60915 forint, ebből ha 20%-ot ítélnek meg, akkor sem nagyon fog 12 ezernél többet kapni. Persze nem mindegy, hogy hány gyerek van, de el kell fogadnia, hogy ha nincs munkád, akkor nincs munkád.
4/5 anonim válasza:
Ha nem is emelik, igyekezz normális munkát találni, ha már van egy gyereked! 12000ft az semmi. Mi lesz, ha a volt feleséged is munkanélküli lesz?! Szegény gyerek. Meg tudom érteni a volt feleségedet is,lehet neki meg lassan árverezik a lakását. Sz.r világ van.
5/5 A kérdező kommentje:
A volt feleségem válásunk óta is folyamatosan munkanélküli. Férje jól keres több 100e ft és 2évente szüli a gyerekeket le ne járjon a gyes. Így már magában több pénzt kap a gyerekekre mint az egész befolyó jövedelmem jelenleg és ebből el kell tartsak 2 gyereket, rezsi, kaja, számlák.
Jelenleg a mindennapi élelem majdhogynem gond ők meg utazgatnak hétvégente ez neki csak bosszú
2012. jún. 5. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!