Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ebben az esetben...

Szerintetek ebben az esetben kivel költözzek a lakásba?

Figyelt kérdés
Anyával jelenleg albérletben lakunk, saját lakásra nincs pénz. Azonban van párom is, akivel szeretnék összeköltözni.Örököltem egy lakást, és nem tudom mit tegyek. Szeretnék összeköltözni a párommal, de ha nem anyával költözök oda nem hiszem hogy valaha tud venni magának egy lakást. Ha pedig majd nyugdíjas lesz nem egy albérletben kéne laknia. De így nem tudom a párommal mikor tudunk összeköltözni. Szerintetek? (egyetemisták vagyunk a párommal)
2012. márc. 21. 16:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
46%
Anyukád mindig az anyukád marad, a párod fog még változni az életben, talán nem is 1x.
2012. márc. 21. 16:29
 2/24 A kérdező kommentje:

És akkor éljek örökké anyukámmal? Egyátalán nem biztos hogy fog változni a párom..

Ha azt mondod anyával költözzek össze azt értem, és köszönöm, de az ok biztos nem az lesz hogy "jaj,majd úgyis lesz már párom.." ha a mostanival minden a lehető legnagyobb rendben.

2012. márc. 21. 16:32
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád költözzön a lakásba, ti meg a barátoddal vegytek ki egy albit, ha megtehetitek.
2012. márc. 21. 16:34
 4/24 anonim ***** válasza:
74%

Mekkora a lakás?

3an nem fértek el?

2012. márc. 21. 16:35
 5/24 A kérdező kommentje:

Egy szobás a lakás.

Igen arra én is gondoltam hogy mi költözünk albérletbe, de ezt még nem tehetjük meg.

2012. márc. 21. 16:36
 6/24 anonim ***** válasza:

És mi lenne ha mindárman az örökölt lakásba költöznétek?

Legalább nem kéne bérleti díjjat fizetnetek.

Én a férjemmel lakom a szüleimnél,mert egyrészt olcsóbban jövünk így ki,másrészt pedig laktunk a férjemmel albérletbe tudom milyen,igaz,hogy 1 családként éltünk ott,de minden pénzünk a bérleti díjra meg a rezsire ment el.

Itt anyuéknál van egy nagy szobánk,nem kell fizetnünk azért,hogy ott lakunk,de a rezsi természetesen 2 felé megy,ahogy kaja is.

2012. márc. 21. 16:38
 7/24 anonim ***** válasza:

Ja bocs,most látom,hogy egy szobás.

És amibe most vagytok?hárman nem férnétek el?

2012. márc. 21. 16:39
 8/24 A kérdező kommentje:
A mostani 2 szobás, igaz hogy elférnénk hárman, csak azért mégis, van egy lakás a nevemen, és ott állna üresen..
2012. márc. 21. 16:40
 9/24 anonim ***** válasza:
83%

Adjátok el az örököltet, vegyetek belöl egy 3 szobást, hitellel kitoldva (az albérlet árából kijön, akár ti akár édesanyád fizetné azt).

Egyébként meg én is azt hittem az első nagy szerelmre hogy örökké tart, 10 év után lépett félre a kolléganővel, én meg lakhattam anyámnál egy évig amit talpraálltam anyagilag. Ezért mondom, hogy édesanyád mindig az anyukád marad ...

1.

2012. márc. 21. 16:42
 10/24 anonim ***** válasza:
Add ki albérletbe.
2012. márc. 21. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!