Szerintetek ebben az esetben kivel költözzek a lakásba?
És akkor éljek örökké anyukámmal? Egyátalán nem biztos hogy fog változni a párom..
Ha azt mondod anyával költözzek össze azt értem, és köszönöm, de az ok biztos nem az lesz hogy "jaj,majd úgyis lesz már párom.." ha a mostanival minden a lehető legnagyobb rendben.
Mekkora a lakás?
3an nem fértek el?
Egy szobás a lakás.
Igen arra én is gondoltam hogy mi költözünk albérletbe, de ezt még nem tehetjük meg.
És mi lenne ha mindárman az örökölt lakásba költöznétek?
Legalább nem kéne bérleti díjjat fizetnetek.
Én a férjemmel lakom a szüleimnél,mert egyrészt olcsóbban jövünk így ki,másrészt pedig laktunk a férjemmel albérletbe tudom milyen,igaz,hogy 1 családként éltünk ott,de minden pénzünk a bérleti díjra meg a rezsire ment el.
Itt anyuéknál van egy nagy szobánk,nem kell fizetnünk azért,hogy ott lakunk,de a rezsi természetesen 2 felé megy,ahogy kaja is.
Ja bocs,most látom,hogy egy szobás.
És amibe most vagytok?hárman nem férnétek el?
Adjátok el az örököltet, vegyetek belöl egy 3 szobást, hitellel kitoldva (az albérlet árából kijön, akár ti akár édesanyád fizetné azt).
Egyébként meg én is azt hittem az első nagy szerelmre hogy örökké tart, 10 év után lépett félre a kolléganővel, én meg lakhattam anyámnál egy évig amit talpraálltam anyagilag. Ezért mondom, hogy édesanyád mindig az anyukád marad ...
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!