Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ebben az esetben...

Szerintetek ebben az esetben kivel költözzek a lakásba?

Figyelt kérdés
Anyával jelenleg albérletben lakunk, saját lakásra nincs pénz. Azonban van párom is, akivel szeretnék összeköltözni.Örököltem egy lakást, és nem tudom mit tegyek. Szeretnék összeköltözni a párommal, de ha nem anyával költözök oda nem hiszem hogy valaha tud venni magának egy lakást. Ha pedig majd nyugdíjas lesz nem egy albérletben kéne laknia. De így nem tudom a párommal mikor tudunk összeköltözni. Szerintetek? (egyetemisták vagyunk a párommal)
2012. márc. 21. 16:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Maradjatok a mostani lakásban a tiédet meg adjátok ki és ezt a pénzt tegyétek félre
2012. márc. 21. 16:42
 12/24 anonim ***** válasza:
miért állna üresen? ha más nem kiadod, az is havi fix bevétel. egy ideig működhet így is, aztán majd kialakul
2012. márc. 21. 16:44
 13/24 A kérdező kommentje:

16:42

Igen ebben igazad van, anyukám mindig az anyukám marad, de nem rögtön a szakításra akarok alapozni ha minden rendben. :)

Egyenlőre tényleg az tűnik a legjobb megoldásnak, ha eladjuk az örökölt lakást!

2012. márc. 21. 16:45
 14/24 anonim ***** válasza:
75%

Köztes megoldás lehetne,ha hárman költöznétek oda.Napközben úgyis az egyetemen vagytok,aztán remélhetőleg hamar találtok majd munkát,akkor ott lesztek majd egész nap,így anyukád nem sok vizet zavarna,sőt valószínűsítem,hogy még főzne is nektek vacsorát.Hidd el,nincs annál jobb,amikor munka után,fáradtan arra megy haza az ember,hogy várják,és van vacsora is.De,hogy egy kicsit előre menjek még az időben,akkor is nagy segítségetekre lehet édesanyád,amikor gyerkőcötök lesz.

Természetesen,ezek a dolgok csak akkor fognak tökéletesen működni,ha harmónikus a kapcsolatod anyukáddal,és a pároddal is jó a viszonya.

Ez a Te döntésed,neked kell ezt mérlegelned.Én a helyedben kicsit a jövőre nézve is,hosszútávra gondolkodnék...

2012. márc. 21. 16:45
 15/24 anonim ***** válasza:
16:42 vagyok: hol írtam szakításról?????
2012. márc. 21. 16:47
 16/24 A kérdező kommentje:
16:47, a 81%-os, első válaszolónak írtam :)
2012. márc. 21. 16:48
 17/24 anonim ***** válasza:
Bocsi,most nézem.Egy szobás...Akkor ott hárman nem fértek el...Ki kell adni.Anyukádnál pedig összeköltözhetnétek...
2012. márc. 21. 16:49
 18/24 anonim ***** válasza:

1.Ha nem akarod kiadni akkor anyukáddal költözz össze és gyűjtögettek a pároddal hiszen itt nincs albérleti díj.

2.Ha hitelt akarsz a nyakadba akkor eladod a lakást és vehetsz egy nagyobbat.

Anyukád mit gondol?

2012. márc. 21. 16:57
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszem, hogy nagyon félre lehet tenni mikor albérletben laknak. Az a pénz elmegy az ő albijukra míg a saját lakásukban más lakik.
2012. márc. 21. 16:58
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemista, kettőjüknek arra sincs pénze, hogy albérletbe menjenek, ki a fene adna neki hitelt?

Eleve anyukáddal egy szobába? Költözz össze a barátoddal, anyukád így kivehet egy kisebb lakást magának, ami olcsóbb, aztán kész.

Ha szétmentek a barátoddal még mindig van más lehetőség, de ha anyukáddal odaköltözöl, akkor az úgy is marad, mert sose fogod azt mondani, hogy na anya pakolj és húzzál el.

2012. márc. 21. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!