Szerintetek ebben az esetben kivel költözzek a lakásba?
már bocs, de nekem a pofámról lesülne a bőr, ha azt kéne néznem, hogy anyám kuporgat a lakbérre, én meg pöffeszkedek a hitelmentes lakásomban a pasimmal.
add oda édesanyádnak a lakást, és ha ki tud gazdálkodni neked egy kis pénzt, akkor kérd el albira, és költözz össze a barátoddal egy olcsóbb szobába. diákmelót is vállalhatsz, valamint a párod is dolgozhat.
tuti, hogy anyám mindig fontosabb lesz az életemben mint bármilyen pasi.
Lenne pénzetek fenntartani a lakást ha mindketten tanultok.
Rezsi, kaja, gyógyszerek, ruhák, tönkrement mosógép javítása, internet vagy tv bevezetés ..... diákmelóból futja mindenre
mert anyud egyedül fizeti magának az albérletet téged már nem fog tudni támogatni,
Öröklakásba esetleg közüzemi tartozást felhalmozni hatalmas hiba lenne.
"tuti, hogy anyám mindig fontosabb lesz az életemben mint bármilyen pasi."
Nekem sem fontosabb anyámnál egy pasi sem. nem a pasi fontosabb, hanem az én saját életem. És anyám nem is várja el, hogy az ő életét helyezzem a sajátom elé. Sőt én sem várom el tőle.
Amúgy meg, az anyja egy nagyobb lakást bérel kettőjüknek a két személyre jutó költségekkel. Nem hiszem, hogy kuporgatnia kéne egy kicsi lakásra, csak magának. Még le is vesz terhet a válláról azzal, hogy a saját lábára áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!