Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez egy reális...

Szerintetek ez egy reális szabály? 13L

Figyelt kérdés
Zsebpénzből szeretnék telefont venni,anya bele is ment.De az a feltétel hogy nem vihetem suliba.Szerintetek?
2016. jan. 10. 10:13
1 2 3
 11/24 gömbicica ***** válasza:
13%

hogy én mennyire utálom, mikor fiatalok fülhallgatóval a fülükben koslatnak az utcán :( :(

ez számomra üzenetértékü. ezért tart itt a világ.

nem kell bezárkózni, és keritést vonni magunk köré.

müsüketnek lenni badarság :( :(

a zenehallgatásnak is megvan a saját szépsége, és helye.

-bocsánat-

2016. jan. 10. 14:14
 12/24 anonim ***** válasza:
30%

Amúgy attól h le van kódólva az internet a suliban,még lehet netezni..mobilnet!

Nyilván nem olcsó telefont kapnál pár ezresset...így érthető h ne vidd magaddal...meg bármikor elcsorhatják

2016. jan. 10. 14:55
 13/24 A kérdező kommentje:
Saját zsebpénzből veszem.Mobilet meg tuti nem lesz mert nekem nem kell.
2016. jan. 10. 15:03
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
Miért, gömbicica, mit kéne csinálni? Bambulni ki a fejünkből? Nem mindegy neked, hogy ki mit hallgat az utcán? Szánalom.
2016. jan. 10. 15:05
 15/24 anonim ***** válasza:
76%

Annyira bírom az ilyen semmitmondó világfájdalmakat, mint amiket gömbicica írt. :D Mégis hol tart a világ? Annyit mondogatják az emberek ezt az egy félmondatot, de mégis hol van az a hol? Valaki árulja már el, legyen szíves!

Másrészt meg azért tart ott a világ ahol, mert a fiatalok az utcán zenét hallgatnak? wtf.

Kérdező:

Nem látok sok értelmet anyukád kérésében, de nem származik belőle semmi hátrányod, ha betartod.

2016. jan. 10. 16:26
 16/24 A kérdező kommentje:
Hát ha meglesz a telóm megbeszélem vele
2016. jan. 10. 16:49
 17/24 A kérdező kommentje:
11-es Ha én nem okozok bajt akkor valakit aki nem ismer mit zavarjon?
2016. jan. 10. 17:21
 18/24 anonim ***** válasza:
67%
Engem ennyi idősen el se engedtek volna suliba telefon nélkül, nemhogy megtiltsák. Nem kell foglalkozni vele, ha megvetted akkor a tiéd, oda viszed ahova akarod.
2016. jan. 10. 18:54
 19/24 anonim ***** válasza:
54%

Hát gömbcica mekkora gond!

Én is zenét hallgatok miközben sétálok/bicozom..nem tudom mit kéne csinálniuk az embereknek,lessenek maguk elé ?Az mivel lenne jobb?!Amúgy nem kötelező zenét hallgatni,te se tedd akkor :)

2016. jan. 10. 19:39
 20/24 anonim ***** válasza:
13 évesen nem tudom mennyit kapsz és milyen telefonod lesz.. De ha tényleg a nem gagyi fajta, jobb akkor ha otthon tartod mert tényleg ellophatják. Nem tudom, nem mész egy darabon együtt anyuddal? Ha igen, esetleg megbeszélhetnéd vele, hogy útközben zenét hallgatsz, aztán oda adod neki :) Én látok benne rációt. Nekem is csak azért lehetett telefonom ennyi idős koromban, mert 20km-t utaztam és ha gond lett volna, tudjam hívni. Egy fillérrel se volt több rajta, igaz akkor nem ilyen telók voltak :D
2016. jan. 12. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!