Szerintetek ez egy reális szabály? 13L
hogy én mennyire utálom, mikor fiatalok fülhallgatóval a fülükben koslatnak az utcán :( :(
ez számomra üzenetértékü. ezért tart itt a világ.
nem kell bezárkózni, és keritést vonni magunk köré.
müsüketnek lenni badarság :( :(
a zenehallgatásnak is megvan a saját szépsége, és helye.
-bocsánat-
Amúgy attól h le van kódólva az internet a suliban,még lehet netezni..mobilnet!
Nyilván nem olcsó telefont kapnál pár ezresset...így érthető h ne vidd magaddal...meg bármikor elcsorhatják
Annyira bírom az ilyen semmitmondó világfájdalmakat, mint amiket gömbicica írt. :D Mégis hol tart a világ? Annyit mondogatják az emberek ezt az egy félmondatot, de mégis hol van az a hol? Valaki árulja már el, legyen szíves!
Másrészt meg azért tart ott a világ ahol, mert a fiatalok az utcán zenét hallgatnak? wtf.
Kérdező:
Nem látok sok értelmet anyukád kérésében, de nem származik belőle semmi hátrányod, ha betartod.
Hát gömbcica mekkora gond!
Én is zenét hallgatok miközben sétálok/bicozom..nem tudom mit kéne csinálniuk az embereknek,lessenek maguk elé ?Az mivel lenne jobb?!Amúgy nem kötelező zenét hallgatni,te se tedd akkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!