Mennyi a reális rezsi költség? úgy érzem édesanyám le akar húzni minket!
Szüleim telkére építkeztünk, ők is ketten vannak, egyenlőre mi is a párommal, ma számolgattam és a rezsivel valami nagyon nincs rendben, ő azt mondta mikor legutóbb kértem hogy számolják át mennyit adjunk hogy fele fele legyen de anya nem akarta, na már most,
Ezeket kellett februárban fizetni:
Villany éves díj: 32.000-
Oney hitelük van:19.000-
Víz:7.000-
Tv: 4.000-
Hulladék: 3.000-
Gáz: 4.500-
Nos ez bő 70.000ft én pedig rezsibe adtam 40.000 ft-ot szerintem mi marhára rosszul járunk, én nem rajtuk akarok meggazdagodni de szerintem egy szülő gyerek kapcsolatában egyik oldalról se legyen lehúzás, ne verjük át a másikat!
Átlag hónapban is minimum adok 20.000ftot és mondjuk van hogy kifizetem a gázt!
Fával tüzelünk, ők is, nekünk vizteres kandallónk van ami azt jelenti csak egy helyen kell tüzelni és "meleg" van a szobába és a fürdőbe, ők a konyhába és a szobába is tüzelnek de fát is úgy szoktuk hogy mindenki vesz havonta 1-1 kocsival szerintem itt sem mi járunk jól...
Az Oney-s hitelhez neked mi közöd?
Mi vízet és szemetet kéthavonta fizetünk....
szintén 4 főre
villany: havi 25.000
víz: 8000-10.000
fűtés:35.000-40.000
tv, internet telefon:11.000
szemétszállítás: fél évente 3000
Úgyhogy szerintem nagyon is barátian számolnak nektek.
A villany éves díja az mi?
A többi teljesen reális.
"Átlag hónapban is minimum adok 20.000ftot"
Két emberre???
És még te beszélsz lehúzásról?
Pont az ilyenek miatt szokták javasolni,hogy ne a szülők mellé költözzetek.
Annyit tudtok tenni,hogy a számlákat megnézitek minden alkalommal és utána fizetitek ki a felét. Azok nem hazudnak,tisztán látszik minden,hogy mi mennyi.
A tüzelésnél meg nagyon egyszerű.Mindenki magának vegye.
Csináljatok a házatok mellett egy kisebb fedett részt,ahova bepakolnátok a fát,amit ti vesztek. És abból gazdálkodnátok, ha kevés,akkor hozzattok újabb adagot.
És a szüleidnek is külön kéne ezt intézni.
Mert ez így tényleg nem fair,hogy ők többet tüzelnek, mégis felesben veszitek.
Csináljátok külön.
Átlag hónap:
Villany 6.000
Víz 7.000
Tv 4.000
Hulladék 3.000
Gáz 4.500
Az oney hitelük amihez nekem nincs közöm 19.000
Ezeket az összegeket felfelé kerekítettem!
Ha jól számolom 43.500ft
Azaz mondjuk szüleim az oney hitelüket és a gázt fizetik a többit meg mi.....???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!