Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyikünk álláspontja reális?

Melyikünk álláspontja reális?

Figyelt kérdés
Teljesen fel vagyok háborodva feleségem 24 éves lánya a vőlegényével a kertes házunkba akar jönni sátorozni.Amit én teljes mértékben ellenzek.Ők Pesten laknak ott kijárási korlátozás van és nagy a vírus fertőződöttség.Mi Egerben lakunk.Az rendben van hogy kint lennének de bejárnak a házba mosdóba és konyhába.Tehát egymás után fogdosnánk a dolgokat.Nekem van alapbetegségem nem is egy bár csak 51 éves vagyok.Nagyon összevesztünk ezen feleségem érthetetlen abban hogy ez miért veszélyes.
2020. máj. 6. 09:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
42%
Van, aki hajlamosabb bedőlni a hisztériakeltésnek, van, aki (idevágó ismeretek alapján) reálisabban ítéli meg a helyzetet.
2020. máj. 6. 11:58
 22/30 anonim ***** válasza:
35%
Nézd, ne lihegd már túl ezt a témát, épp akkor, amikor lecsengőben van egy világjárvány. De mivel a te és a nejed házáról van szó, ezt vele kell megbeszélned.
2020. máj. 6. 12:07
 23/30 anonim ***** válasza:
29%

Képükbe röhögnék, és mondanám a feleségemnek, hogy biztos sikerült "nagyon jó" nevelést adni neki, mert a lánya és párja is agyi szinten hároméves lehet, ha 24!!! évesen kertben akar sátorozni. Ráadásul nem is a sajátjában.

Én inkább azon aggódnék, hogy náluk valami baj a toronyban, visszamaradhatott az agyi fejlődés. Ez nem normális, amit csinálnának!

2020. máj. 6. 12:16
 24/30 anonim ***** válasza:
56%
Ez a virus elobb is itt lehetett, mint tudtunk rola, akkor is éltél, es ment a lány meg te is mindenhova
2020. máj. 6. 12:27
 25/30 anonim ***** válasza:
67%
A tied
2020. máj. 6. 12:37
 26/30 A kérdező kommentje:
Azért akarnak sátorozni hogy ne legyenek a lakásban.Viszont úgyis be kell jöjjenek mosdóba stb.Nem véletlenül van Budapesten kijárási korlátozás.Nem kell betartani?Azért mert feleségem lányának így van kedve esetleg veszélyeztet engem az rendben van?
2020. máj. 6. 12:42
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
,,,,,,,,,,
2020. máj. 6. 12:49
 28/30 anonim ***** válasza:
78%
Az a legnagyobb baj, hogy feleségeddel nem képviseltek közös álláspontot. (Amúgy meg, én 3 hónapja láttam a lányomat utoljára (külföldön élnek, úgy volt, hogy márc. végén jönnek, de nem tudtak a vírushelyzet miatt). Rossz, hiányzik, jó lenne megölelgetni, de mindezt ki lehet bírni azért. (De ha Magyarországon laknának, akkor sem tudna jönni, mert férjem első házasságból származó lánya daganatos beteg, mi pedig odajárkálunk segíteni a gyereki körül. Amikor beteg másik emberről van szó, fel sem merül az, hogy mikor csókolgattam körbe a gyerekemet utoljára.)
2020. máj. 6. 14:42
 29/30 anonim ***** válasza:
34%

Mert biztosan teljesen izolálatlan éltetek otthon. Nem mentetek vásárolni, sehova sem. És minden pesti fertőzött......

Ne legyél már gyerekes, meg vagy akadva a mosdóval. Bérelj egy toi-toi wc t állítsd akkor a kert végébe. Vagy menj valahova szállásra. Itt hiába fogod hajtani a magadét, attól még ugyanúgy menni fognak.

2020. máj. 6. 17:04
 30/30 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon meglepőek itt egyes válaszok.

Én meg úgy vagyok vele, hogy nem kell keresni a bajt, ha nem muszáj. Pl. nem értem, 74%-os miért lett lepontozva, mert óvja a férje rákbeteg lányát, és ezért most nem találkozik a saját otthonukban a sajátjával.

Komolyan, itt a többség ilyen mindenbe beleszarós? Elég undorító hozzáállás.

Nem mellesleg, nagyon kíváncsi lennék, ha a kérdésben említett 24 éves lány tette volna fel a kérdést, hogy ő odamenne anyja és mostohaapja kertjébe sátorozni, de anyja férjének van alapbetegsége, nem mellesleg ő és a pasija bent a házban szándékoznak zuhanyozni és vécézni nem tudom, milyen válaszokat kapott volna. Akkor ő lett volna lehordva a sárga földig, mindenféle érzéketlen cafkának (hiába na, gyakori színvonala hozza a formáját.)

2020. máj. 6. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!