Melyikünk álláspontja reális?
Képükbe röhögnék, és mondanám a feleségemnek, hogy biztos sikerült "nagyon jó" nevelést adni neki, mert a lánya és párja is agyi szinten hároméves lehet, ha 24!!! évesen kertben akar sátorozni. Ráadásul nem is a sajátjában.
Én inkább azon aggódnék, hogy náluk valami baj a toronyban, visszamaradhatott az agyi fejlődés. Ez nem normális, amit csinálnának!
Mert biztosan teljesen izolálatlan éltetek otthon. Nem mentetek vásárolni, sehova sem. És minden pesti fertőzött......
Ne legyél már gyerekes, meg vagy akadva a mosdóval. Bérelj egy toi-toi wc t állítsd akkor a kert végébe. Vagy menj valahova szállásra. Itt hiába fogod hajtani a magadét, attól még ugyanúgy menni fognak.
Nagyon meglepőek itt egyes válaszok.
Én meg úgy vagyok vele, hogy nem kell keresni a bajt, ha nem muszáj. Pl. nem értem, 74%-os miért lett lepontozva, mert óvja a férje rákbeteg lányát, és ezért most nem találkozik a saját otthonukban a sajátjával.
Komolyan, itt a többség ilyen mindenbe beleszarós? Elég undorító hozzáállás.
Nem mellesleg, nagyon kíváncsi lennék, ha a kérdésben említett 24 éves lány tette volna fel a kérdést, hogy ő odamenne anyja és mostohaapja kertjébe sátorozni, de anyja férjének van alapbetegsége, nem mellesleg ő és a pasija bent a házban szándékoznak zuhanyozni és vécézni nem tudom, milyen válaszokat kapott volna. Akkor ő lett volna lehordva a sárga földig, mindenféle érzéketlen cafkának (hiába na, gyakori színvonala hozza a formáját.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!