Ebben a történetben tényleg én vagyok a rossz?
Szüleimmel élek együtt,húszas éveimben járok.
Van a családomnak egy nagyon gazdag ismerőse,aki mindent osszevásárol,majd ráun,és kidobja őket,vagy a családomnak adja.
Így történt,hogy apám elhozott tőlük egy 120 ezer ft-os air fryer gépet,ami nem is volt szinte használva.Én és a tesóm szeretünk sütni főzni,ezt a szüleim tudják jól.Az apám viszont nekem nem ajánlotta fel,hogy kell e,hanem az egyik ismerősének a lányának adta oda egyből,ki sem próbálhattam.A lány albérletbe költözik,amit én anyagilag sajnos nem engedhetek meg,ő viszont 20 évesen igen,mert a szülei állják és még egy 120 ezres air fryert is adunk neki.Van nekünk alapból otthon egy de az lidlis,én nem igazán szeretem,ezért az az ötletem támadt,hogy a jóformán vadidegen lánynak adjuk oda inkább azt,a teljesen új,drágább,jobb helyett.Emiatt én minden önző szemetládának lelettem hordva és anyám is nagyokat csalódott bennem,hogy én milyen ember vagyok,és hogy az a SZEGÉNY lány hogy örülne neki.Én nekem ebből az jön le,hogy idegenek előtt akarják eljátszani,hogy jó emberek engem meg letojnak.
Mi a véleményetek?
Nem, cicuka, egyszer írtam le, hogy ne írj privátot (56-os komment írója vagyok). Ezek szerint írogatsz másoknak is. De mi értelme van ennek, ha egyszer te magad írtad ki a kérdést?
Magányos nem vagyok, köszönöm az aggódásod :) , a privátban írt butaságaidra pedig fölösleges reagálni. Egyébként meg nincs semmi baj sem a szoftverfejlesztőkkel, sem más irodai dolgozókkal vagy home office-ban dolgozókkal, sem a gyári munkásokkal. Szükség van az összesre. De miért van olyan érzésem, hogy te épp az ellenkezőjét gondolod annak, amit írsz? Mintha irigy lennél az irodai dolgozókra, és azért írsz olyan lenézően róluk, mert szeretnél te is ott tartani. Sokan így leplezik az irigységüket meg a kisebbrendűségi komplexusukat. Egyébként meg a fizikai dolgozók sem mind gyári munkások, rengetegféle szükséges és hasznos szakma van ott is.
"Az megvan , hogy azt a kommentet ( mint le is irtam) nem a "
Középvezetőként elég szánalmas,hogy ide jársz bizonygatni,hogy te milyen fontos vagy és mennyit keresel.Gondolom te is tudod,hogy egy eltartott ingyenélő vagy akit apu anyu befizetett egy egyetemre aztán kapott egy állást ahol el teng leng egész nap és semmit nem csinál.Most meg ide jössz kompenzálni.Mielőtt másokat butázol le,ne használj ennyi emojit és ne írj olyat,hogy idegbe jön ez ember rendesen mert elég primitív.Gondolom a legtöbb beosztottad,de még a takarító is ezerszer intelligensebb nálad a munkahelyeden.
#63 Nem a kérdező, hanem az ő apja ajándékozta el a szintén ajándékba kapott készüléket.
A kérdezőnek pont az a baja, hogy nem tartotta meg, mert neki kellett volna, mert az drágább (és ezért nem is kell magyarázni, hogy miért jobb), és az olcsó, amivel nincs megbékülve, mehetett volna tovább.
De mi van, ha apuka-anyuka úgy egyébként meg van békülve, esetleg még szeretik is a Lidl-is sütőt?
"Rendesen idegbe jöttem"
Te jó ég,mónikashow színvonal.😂
De komolyan,nagyjából általános iskolában hallottam utoljára ilyen forgalmazást,mint most,egy középvezetőtől.😄
Az egésznek az egyetlen pozitívuma,hogy konkrétan fetrengek a röhögéstől.😂😂A stresszt legalább oldotta egy picit.
A kerdesrol felemas volt a velemenyem.
Na de az az utobbi oldalakban a szoftverfeejlesztok, home office-ban dolgozok, kozepvezetok, diplomasok, azaz barki kicsit kepzettebb iranyaban megnyilvanulo vergodes erdekes kerdeseket vet fel egy esetleges kisebbsegi komplexussal kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!