Ebben a történetben tényleg én vagyok a rossz?
Szüleimmel élek együtt,húszas éveimben járok.
Van a családomnak egy nagyon gazdag ismerőse,aki mindent osszevásárol,majd ráun,és kidobja őket,vagy a családomnak adja.
Így történt,hogy apám elhozott tőlük egy 120 ezer ft-os air fryer gépet,ami nem is volt szinte használva.Én és a tesóm szeretünk sütni főzni,ezt a szüleim tudják jól.Az apám viszont nekem nem ajánlotta fel,hogy kell e,hanem az egyik ismerősének a lányának adta oda egyből,ki sem próbálhattam.A lány albérletbe költözik,amit én anyagilag sajnos nem engedhetek meg,ő viszont 20 évesen igen,mert a szülei állják és még egy 120 ezres air fryert is adunk neki.Van nekünk alapból otthon egy de az lidlis,én nem igazán szeretem,ezért az az ötletem támadt,hogy a jóformán vadidegen lánynak adjuk oda inkább azt,a teljesen új,drágább,jobb helyett.Emiatt én minden önző szemetládának lelettem hordva és anyám is nagyokat csalódott bennem,hogy én milyen ember vagyok,és hogy az a SZEGÉNY lány hogy örülne neki.Én nekem ebből az jön le,hogy idegenek előtt akarják eljátszani,hogy jó emberek engem meg letojnak.
Mi a véleményetek?
Kérdező ne hallgass a hülyékre.
Minden normális épp eszű ember megtartaná a 120 ezres gépet és az olcsóbb használtat adná tovább, de még az sem biztos hogy tovább kell adni a lidl-t.
Szerintem apud nem gondolkozott.
És az is érthető lenne ha megmondanà a lánynak, bocsi, nem gondoltam hogy a feleségemnek meg a lányaimnak kell. De mivel kell nekik így nem tudom odaadni. Ez is tök érthető lenne. Semmi ciki nem lenne belőle. Egyszerűen ha màr ilyen balf.asz volt akkor vàllalja és oldja meg.
Lássuk te mit írtál
"Azt könnyen meg lehet oldani: eltakarodsz és keresel értelmes állást."
Érdekelt mi az az értelmes állás,ahol aprópénznek számít 120 ezer ft aztán kiderült,hogy te is ugyanúgy elfogadnád és közbe villogtal a segédmunkás fizeteseddel.Amúgy akkor fogadd meg a tanácsodat,takarodj a home officebol és kéréssel értelmes állást,épp elég hasznos hülye van már akit eltartunk az adónkból.
28as, olyan végzettség és munka kell, vagy két állás, amiből tudsz albit fizetni és felnőni. Döbbenet igaz?
Csak a mostani fiatalok lusták dolgozni, jó kifogás nekik a drága albérlet ár. De aki akar el tud költözni.
"Érdekelt mi az az értelmes állás"
Szoftverfejleesztés, például.
"aprópénznek számít 120 ezer ft aztán kiderült,hogy te is ugyanúgy elfogadnád "
A kettőneek seemmi köze egymáshoz.
"fogadd meg a tanácsodat,takarodj a home officebol és kéréssel értelmes állást"
Nekem teljesen jó itt, nem a szüleim házában meresztem a seggem. :)
"eltartunk az adónkból."
Csak a szocho. amit vonnak a bruttómból több, mint amit neked utalnak a végén :D De majd te tartasz el engem, jó vicc :D
"olyan végzettség és munka kell, vagy két állás"
Két állás 15 órás munkarend mellett?Arra mondjuk,hogy drága ami a fizetésünkhőz képest sok,az átlag fizetés nem egyeztethető össze az albérlet árakkal,innentől kezdve ez a valóság,nem kifogás.Döbbenet igaz?Bár gondolom a te korba az öledbe hullott egy lakás,és semmit nem tudsz a mai fiatalokról.
Amúgy akkor fogadd meg a tanácsodat,takarodj a home officebol és kéréssel értelmes állást,épp elég hasznos hülye van már akit eltartunk az adónkból.
Jaaj kérdező szerinted a kis közmunkás béredből mennyi adót vonnak? Mert ha normálisan keresnél akkor felnőttként önálló életet élnél nem a gyerekszobádban szuszikálnál 20 éves korod után is. Bár normális pasinak nem fog kelleni úgyse egy mamahoteles így akár maradhatsz is. Ők is jobban szeretik az értelmes, motivált nőket
"Szoftverfejleesztés, például."
Dunát lehet velük rekeszteni,és továbbra is segédmunkás fizetés,ha home officebol vagy és van klímád akkor is pont annyit ér ez a pénz.
De,mereszted a segged,erről szól a home office.Keress fizikai munkát.Ja,azt nem bírnád.Nem gond,csak ne nevezd értelmes állásnak.
"Jaaj kérdező szerinted a kis közmunkás béredből mennyi adót vonnak?"
Akkor a tanár is közmunkás...Amúgy motiválhatnád magadat arra,hogy picit tájékozódsz,hogy mennyit keres mondjuk egy pék havonta és mennyi egy pesti albérlet.Ilyen alacsony intelligenciával nem tudom te kinek kellettél,de akárkinek is,jó szívás lehet a kapcsolatotok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!