Mit tennének szüleid miután öngyilkosságot követnél el?
Figyelt kérdés
ma 19:16
A kérdező szavazást indított:
Magukba zárkóznának és saját útukon próbálnák felderíteni miért történt. Külvilágot kizárnák.
Tagadnák, kitalációkat kezdenének gyártani hogy mi történhetett. Külvilág felé azt mondanák hogy minden rendben volt.
Lelkiekben tudják hogy nem voltak a dolgok rendben nálad, de kifelé ezt nem mutatják, nem beszélnének róla senkinek.
Lelkiekben tudják hogy nem voltak a dolgok rendben nálad, és kifele is beszélnének erről.
21 szavazat
1/16 anonim válasza:
Nekem a rokonaim nevetnének, vagy legalábbis örülnének, és pezsgőt bontanának, meg tuti degradáló megjegyzéseket tennének rám.
2/16 anonim válasza:
70 évesek lettek idén, szerintem rövid időn belül elvinné őket a gyász.
De egyébként nagyon borzasztó is belegondolni ebbe.
5/16 A kérdező kommentje:
1# Sajnálom, de nem tudhatod teljesen biztosra.
#4 Én jól, köszönöm. A Huszti ikrek eltűnésével kapcsolatban merült fel bennem a kérdés, hogy milyen szülői viselkedések merülhetnek fel egy ilyen, vagy hasonló tragédia kapcsán.
ma 19:43
7/16 anonim válasza:
Kedves kérdező, jól vagy? Ha gondolod írjál én meghalgatlak , nehogy eldobd az életed valami miatt, egyszer élünk élvezd ki:)
8/16 A kérdező kommentje:
#6 Nem lett megállapítva, de ez a forgatókönyv a legvalószínűbb. :(
ma 19:56
10/16 anonim válasza:
Kérdező!
Olyan érzésem van, hogy Te valamiért bosszút akarsz állni rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!