Anyukám elhunyt, az apám terrorban tart otthon, nincs senkim, össze vagyok törve és teljesen kilátástalannak érzem a helyzetem. Van megoldás az öngyilkosságon kívül?
Minden csak egy periódus es véget ér. Véget érnek háborúk, betegségek. Csak reményt nem szabad feladni!
Par ev múlva ez az időszak a hátad mögött lesz, egy szép lakásban fogsz lakni, dolgozni fogsz lehet lesz párod is vagy sok barátod!
Nincs kitől segítséget kérni?
Bárhová eljuthatunk a világon, bárkivel beszélhetünk.
Szerencsés vagy.
Nehéz egy öngyilkosság gondolatával küzdőnek bármi hasznosat mondani. És fenntartom a jogot arra, hogy egyenesen azt mondjam, hogy csak olyan tudna hasznos dolgokat mondani egy ö.gy. jelöltnek, aki már maga is volt hasonló szituban, de ki tudta magát szedni belőle stabilba.
A kegyetlen igazság az, hogy mindenkinek magának kell rájönnie mi a megoldás az aktuális helyzetére.
Jegyezd meg, hogy ha kérsz is segítséget valakitől (miért ne kérnél?!), akkor ne tőle várd a megoldásokat. Még ha valaki tálcán kínálná számodra a kész megoldásokat a problémáidra, hidd el, akkor sem oldódna meg semmi sem, mert nem te dolgoztál volna meg azokért a megoldásokért és nem éreznéd az értéküket, s nem is fejlődtél volna.
Korodat nem tudjuk, meg más sem nagyon.
Azt viszont sokan kérjük tőled (szerintem), hogy ne te legyél a következő ö.gy. kishír főszereplője a következő napok kékfény híreiben!
Van.
Csak valami élt kell találni.
Kezdetben kicsiket. (Pl főzöl egy teát. Vagy el mégy a boltba, el mész dolgozni, ilyesmik.)
Aztán a többi idővel kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!