Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ebben a történetben tényleg...

Ebben a történetben tényleg én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés

Szüleimmel élek együtt,húszas éveimben járok.

Van a családomnak egy nagyon gazdag ismerőse,aki mindent osszevásárol,majd ráun,és kidobja őket,vagy a családomnak adja.

Így történt,hogy apám elhozott tőlük egy 120 ezer ft-os air fryer gépet,ami nem is volt szinte használva.Én és a tesóm szeretünk sütni főzni,ezt a szüleim tudják jól.Az apám viszont nekem nem ajánlotta fel,hogy kell e,hanem az egyik ismerősének a lányának adta oda egyből,ki sem próbálhattam.A lány albérletbe költözik,amit én anyagilag sajnos nem engedhetek meg,ő viszont 20 évesen igen,mert a szülei állják és még egy 120 ezres air fryert is adunk neki.Van nekünk alapból otthon egy de az lidlis,én nem igazán szeretem,ezért az az ötletem támadt,hogy a jóformán vadidegen lánynak adjuk oda inkább azt,a teljesen új,drágább,jobb helyett.Emiatt én minden önző szemetládának lelettem hordva és anyám is nagyokat csalódott bennem,hogy én milyen ember vagyok,és hogy az a SZEGÉNY lány hogy örülne neki.Én nekem ebből az jön le,hogy idegenek előtt akarják eljátszani,hogy jó emberek engem meg letojnak.

Mi a véleményetek?

júl. 7. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
83%
Egyáltalán, miért kellett elajándékozni? Nincs igazuk a szüleidnek, meg az itt válaszolóknak sem. Évekkel ezelőtt ismerős fiatal házaspár új lakásba költözött, amit a szülők vettek nekik. A férjem mondta, segítsünk a berendezkedésben, és adtunk nekik egy grillsütőt meg egy vasalót. Később kiderült, hogy odaadták a srác nagyanyjának, pont jól jött, nem kellett ajándékra költeni. Nem kell támogatni azt, aki nincs rászorulva.
júl. 7. 12:45
 12/76 anonim ***** válasza:
45%
Semmit sem költöttem hozzá. Vergődhetsz, attól amit a kérdésben írtál, CSAK azt jeelenti hogy te vagy elégedetlen, nem mást. Nem mintha bárki állította volna az ellenkezőjét.
júl. 7. 12:48
 13/76 A kérdező kommentje:
Köszönöm,végre valaki megérti amit mondok.
júl. 7. 12:48
 14/76 anonim ***** válasza:
59%

"Egyáltalán, miért kellett elajándékozni? "

Mert nekik már van. Én is kerestem volna neki helyet, ha nekem feelesleges.

júl. 7. 12:50
 15/76 A kérdező kommentje:

"Mert nekik már van. Én is kerestem volna neki helyet, ha nekem feelesleges."

Nem felesleges,van neki hely,mert jobb mint a miénk.Épeszű ember a családjának tartja meg a jobbat.

júl. 7. 12:52
 16/76 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudta az apja, hogy az otthoni gagyival elégedetlen. Meg kellett volna kérdezni akkor, ilyen egyszerű. Aztán a lidlist is oda lehetett volna adni az ismerősnek, a jobbat meg otthonra hagyni. Én meg tudom érteni a kérdezőt. Ha az apja nem biztos valamiben, akkor miért nem kérdez?
júl. 7. 12:53
 17/76 anonim ***** válasza:
7%

"mert jobb mint a miénk"

És miben jobb?

júl. 7. 12:54
 18/76 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, ne várjál itt a gyakorin megértést. Kár ilyenekkel idejönni, ez a fórum arra nem alkalmas. Egyesek a saját félresikerült életükkel való szembenézéstől úgy akarnak menekülni, hogy másokba belerúgnak, és ez ad nekik örömet. Soha nagyobb örömük ne legyen. Nem is lesz.

Az a véleményem, ami neked. Valószínűleg az apáddal amúgy se felhőtlen a kapcsolatotok. Az ismerőssel jobb viszonyban akar lenni, mint veled.

júl. 7. 12:59
 19/76 anonim ***** válasza:
49%
Nekem se írogass privátban, kérdező, úgysem kapsz választ. Ha már kiírtad a kérdést, akkor ide írj, ne privátokat küldözgess.
júl. 7. 12:59
 20/76 A kérdező kommentje:

"Nekem se írogass privátban, kérdező, úgysem kapsz választ. Ha már kiírtad a kérdést, akkor ide írj, ne privátokat küldözgess."

Mi tart vissza,hogy ide írd a választ?

júl. 7. 13:02
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!