Ebben a történetben tényleg én vagyok a rossz?
Szüleimmel élek együtt,húszas éveimben járok.
Van a családomnak egy nagyon gazdag ismerőse,aki mindent osszevásárol,majd ráun,és kidobja őket,vagy a családomnak adja.
Így történt,hogy apám elhozott tőlük egy 120 ezer ft-os air fryer gépet,ami nem is volt szinte használva.Én és a tesóm szeretünk sütni főzni,ezt a szüleim tudják jól.Az apám viszont nekem nem ajánlotta fel,hogy kell e,hanem az egyik ismerősének a lányának adta oda egyből,ki sem próbálhattam.A lány albérletbe költözik,amit én anyagilag sajnos nem engedhetek meg,ő viszont 20 évesen igen,mert a szülei állják és még egy 120 ezres air fryert is adunk neki.Van nekünk alapból otthon egy de az lidlis,én nem igazán szeretem,ezért az az ötletem támadt,hogy a jóformán vadidegen lánynak adjuk oda inkább azt,a teljesen új,drágább,jobb helyett.Emiatt én minden önző szemetládának lelettem hordva és anyám is nagyokat csalódott bennem,hogy én milyen ember vagyok,és hogy az a SZEGÉNY lány hogy örülne neki.Én nekem ebből az jön le,hogy idegenek előtt akarják eljátszani,hogy jó emberek engem meg letojnak.
Mi a véleményetek?
Jaj kicsilany...ha nemlennenek segguket mereszto szoftverfejlesztok akkor nem lenne mint irkalnod ide a hulyessegeidet.
2024 ben még mindig ideböfögi egy 20 eves ember, hogy a szoftverfejlesztes nemmunkaaaaa hisz nem fizikai munka 😂😂
Elkepeszto ez a vergodesed.
En nem az vagyok akivel itt probalsz arcoskodni. De olyanjokat rohogtem rajtad, hogy muszáj volt valamit irnom . 😂
Nekem nem okés ez a szitu. Ha a gyerekem lennél és tudom, hogy szeretnéd neked adnám, mert a gyerekem vagy.
A lidl-öset pedig passzoltam volna a csajnak.
Egy kérdés viszont felmerül bennem: te kérdezted is a szüleidet, hogy megkaphatod-e? Tudtukra adtad egfelelően lekommunikálva?
Mert ha csak arra alapozol, hogy a "szüleitek tudják, hogy szerettek sütni-főzni" az úgy nem életképes. Csak te gondolod így. Van, hogy adott szülők nem tudják rendesen felmérni mit is szeret igazán a gyermekük.
Ha viszont lekommunikáltad és nem hisztizve, akkor neked adok igazat.
Ha nem, akkor meg azon a véleményen vagyok, hogy a szülők furák. Nálunk alap, hogy kérdezünk kell-e valakinek valami, amitől pl megszabadulnánk, mert helyet foglal vagy van már.
De helyedben akkor se hatna meg a dolog, mert normál esetben jómagunknak kell megteremtenünk mindazt, amit akarunk az életben.
"De,mereszted a segged,erről szól a home office.Keress fizikai munkát.Ja,azt nem bírnád.Nem gond,csak ne nevezd értelmes állásnak."
Na ez volt a nap kommentje, kérdező, bár nehéz eldönteni, hogy tényleg ennyire hülye vagy, hogy ezt komolyan is gondolod, vagy csak megjátszod. Ja és nehogy megint privátot írj, nem érdekel.
"Jaj kicsilany...ha nemlennenek segguket mereszto szoftverfejlesztok akkor nem lenne mint irkalnod ide."
Az androidot nem te fejlesztetted,semmi maradandót nem alkottál.Ha nem lenne a gyári munkás akkor nem tudnád min ideírni a baromságokat.Látom azért eléggé ideges lettél,lehet ezért nem áll szóba veled lány,mert ilyen kis ingerült vagy.
"Na ez volt a nap kommentje, kérdező"
Nem,a nap kommentje az volt,hogy mostmár harmadjára írod,hogy ne küldjek privátot,de közben folyamatosan írogatsz.Magányos vagy nagyon?Mondjuk ahhoz még mindig túl sötét vagy,hogy arra válaszolj amit privatba írtam.
"Jajj kicsilany"
Az megvan , hogy azt a kommentet ( mint le is irtam) nem a szoftverfejleszto haverod irta.
Szoval, hogy ot mennyire cseszted fel azt nem tudom. De a te proli hozza allasod engem tenyleg felcseszett.
Olyan buta vagy , hogy rendesen idegbe jon toled az ember. 😂
Egyebkent en nem vagyok szoftverfejleszto , de irodaban dolgozom kozepvezetokent nőként nekem is apropenz a 120 ezer 😃
De nyugi van egy 700negyzetmeteres kertem is amit egyedul gondozok igy fizikailag is teszek veszek. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!