Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ebben a történetben tényleg...

Ebben a történetben tényleg én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés

Szüleimmel élek együtt,húszas éveimben járok.

Van a családomnak egy nagyon gazdag ismerőse,aki mindent osszevásárol,majd ráun,és kidobja őket,vagy a családomnak adja.

Így történt,hogy apám elhozott tőlük egy 120 ezer ft-os air fryer gépet,ami nem is volt szinte használva.Én és a tesóm szeretünk sütni főzni,ezt a szüleim tudják jól.Az apám viszont nekem nem ajánlotta fel,hogy kell e,hanem az egyik ismerősének a lányának adta oda egyből,ki sem próbálhattam.A lány albérletbe költözik,amit én anyagilag sajnos nem engedhetek meg,ő viszont 20 évesen igen,mert a szülei állják és még egy 120 ezres air fryert is adunk neki.Van nekünk alapból otthon egy de az lidlis,én nem igazán szeretem,ezért az az ötletem támadt,hogy a jóformán vadidegen lánynak adjuk oda inkább azt,a teljesen új,drágább,jobb helyett.Emiatt én minden önző szemetládának lelettem hordva és anyám is nagyokat csalódott bennem,hogy én milyen ember vagyok,és hogy az a SZEGÉNY lány hogy örülne neki.Én nekem ebből az jön le,hogy idegenek előtt akarják eljátszani,hogy jó emberek engem meg letojnak.

Mi a véleményetek?

júl. 7. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
62%

Nektek van, neki nincs, és neki akarják adni.

Semmi sem történt ellened.

júl. 7. 12:20
 2/76 A kérdező kommentje:
Szerintem minden normális ember az újat tartaná meg a családja számára ami drágább,pláne,hogy ami nekünk van,azzal elégedetlenek vagyunk.Érdekes értékrended van,ha te az idegennek jópofizol előbb,minthogy a családodra gondolnál.
júl. 7. 12:28
 3/76 anonim ***** válasza:
62%

"azzal elégedetlenek vagyunk"

Nem kislányom. TE vagy elégedetlen vele.

júl. 7. 12:29
 4/76 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy apád nem gondolkodott, nem tudta hogy ti nem szeretitek ami otthon van, odaígérte és már gáz lett volna helyette a ti használt szar airfryereteket odaadni, csak fájt volna bevallani hogy apád nem gondolt rátok. Vagy talán csak be akar vágódni annál az ismerősnél. Engedd el.
júl. 7. 12:29
 5/76 anonim ***** válasza:
33%
Szerezz te is egy gazdag barátot magadnak. Talán te is kapsz random gazdag ajándékokat.
júl. 7. 12:32
 6/76 A kérdező kommentje:

"Nem kislányom. TE vagy elégedetlen vele"

Ne költs hozzá nem létező dolgokat a történethez

júl. 7. 12:37
 7/76 anonim ***** válasza:
66%

Nem kell privát üzeteket küldözgetni kislányom, ez nem a chat.hu.

Hisztizhetsz a szövegértésen, ha azt írod, hogy:

"Van nekünk alapból otthon egy de az lidlis,én nem igazán szeretem"

Az azt jelenti, hogy TE vagy elégedetlen, nem mást.

júl. 7. 12:37
 8/76 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy más is írta, lehet, hogy apád nem is tudta, hogy ti nem szeretitek a tieteket, már felajánlotta a lánynak és gáz lett volna visszatáncolni.

A ti használt, nem kedvelt vacakotokat meg nem is lenne illendő felajánlani másnak. Ha már felajánlja, akkor egy rendeset ajánl fel.

júl. 7. 12:39
 9/76 anonim ***** válasza:
1%
Húzd meg a csajt amiért lenyúlta az airfryeredet.
júl. 7. 12:43
 10/76 A kérdező kommentje:

"Az azt jelenti, hogy TE vagy elégedetlen, nem mást"

Magamról beszéltem mert én nem szeretem,ez nem zárja ki a lehetőségét annak,hogy más sem,te viszont prekoncepciókat gyártasz,és hozzá költesz dolgokat.

júl. 7. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!