Ebben a történetben tényleg én vagyok a rossz?
Szüleimmel élek együtt,húszas éveimben járok.
Van a családomnak egy nagyon gazdag ismerőse,aki mindent osszevásárol,majd ráun,és kidobja őket,vagy a családomnak adja.
Így történt,hogy apám elhozott tőlük egy 120 ezer ft-os air fryer gépet,ami nem is volt szinte használva.Én és a tesóm szeretünk sütni főzni,ezt a szüleim tudják jól.Az apám viszont nekem nem ajánlotta fel,hogy kell e,hanem az egyik ismerősének a lányának adta oda egyből,ki sem próbálhattam.A lány albérletbe költözik,amit én anyagilag sajnos nem engedhetek meg,ő viszont 20 évesen igen,mert a szülei állják és még egy 120 ezres air fryert is adunk neki.Van nekünk alapból otthon egy de az lidlis,én nem igazán szeretem,ezért az az ötletem támadt,hogy a jóformán vadidegen lánynak adjuk oda inkább azt,a teljesen új,drágább,jobb helyett.Emiatt én minden önző szemetládának lelettem hordva és anyám is nagyokat csalódott bennem,hogy én milyen ember vagyok,és hogy az a SZEGÉNY lány hogy örülne neki.Én nekem ebből az jön le,hogy idegenek előtt akarják eljátszani,hogy jó emberek engem meg letojnak.
Mi a véleményetek?
Nektek van, neki nincs, és neki akarják adni.
Semmi sem történt ellened.
"azzal elégedetlenek vagyunk"
Nem kislányom. TE vagy elégedetlen vele.
"Nem kislányom. TE vagy elégedetlen vele"
Ne költs hozzá nem létező dolgokat a történethez
Nem kell privát üzeteket küldözgetni kislányom, ez nem a chat.hu.
Hisztizhetsz a szövegértésen, ha azt írod, hogy:
"Van nekünk alapból otthon egy de az lidlis,én nem igazán szeretem"
Az azt jelenti, hogy TE vagy elégedetlen, nem mást.
Ahogy más is írta, lehet, hogy apád nem is tudta, hogy ti nem szeretitek a tieteket, már felajánlotta a lánynak és gáz lett volna visszatáncolni.
A ti használt, nem kedvelt vacakotokat meg nem is lenne illendő felajánlani másnak. Ha már felajánlja, akkor egy rendeset ajánl fel.
"Az azt jelenti, hogy TE vagy elégedetlen, nem mást"
Magamról beszéltem mert én nem szeretem,ez nem zárja ki a lehetőségét annak,hogy más sem,te viszont prekoncepciókat gyártasz,és hozzá költesz dolgokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!