Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám évek óta egy (egyébként...

Anyám évek óta egy (egyébként szingli) férfi munkatársáról áradozik. Tényleg nincs köztük semmi, vagy csak nem akarja megmondani?

Figyelt kérdés

Apám az elmúlt hónapokban halt meg. Nem mentek külön soha, papíron együtt voltak, de amióta élek, soha nem tűnt párkapcsolatnak a kapcsolatuk(viszonyítás kedvéért, huszonéves vagyok). Pl soha nem aludtak együtt. Volt időszak, amikor a fater ivott, naponta ment az üvöltözés, stb. Meg úgy apámra soha nem lehetett számítani, olyan volt, mint egy nagy gyerek, aki helyett intézhetett mindent anyám, és még sorolhatnám. Igazából nem csak apának volt rossz apám, hanem társnak is elég szr lehetett.

Igazából anyu már akkor emlegette sokat a munkatársat, amikor már apám nem ivott, szóval nem az volt a baj a kapcsolatukban, soha nem volt fényes a helyzet.

Soha nem lepődtem volna meg, ha egy random napon anyám beközli, hogy na, különmegyek apádtól, mert... Max azért találtam volna nehezen elképzelhetőnek, hogy anyámnak túlságosan számít a külvilág véleménye.

Mindenesetre apám halála óta többet hallok arról a bizonyos munkatársról, naponta telefonálgatnak. Ami kinda jelnek tűnik, de lehet túlgondolom. Igazából zavarni nem zavarna, de kicsit morbidnak tartanám kijelenteni, pláne ilyen rövid idővel apám halála után, hogy figyelj, nem baj, ha van valami xy-nal, így hogy anyám szóba se hozta.

ma 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Sztem már régóta együtt vannak. Azóta, hogy elkezdett otthon mesélni a kedves kollégáról. Azok után amit leírtál a szüleid kapcsolatáról, örülj, hogy anyukád végre boldog lehet egy férfi oldalán.
ma 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:
77%
Van köztük valami - végre legálisan! Nem a te dolgod szóba hozni, pláne nem kell hozzá az engedélyed. Mint ahogy te se kéred anyád véleményét a te kapcsolatodról.
ma 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!