4 férfi munkatársam gusztustalan beszél a női munkatársakról, jelentenem kéne?
Figyelt kérdés
Egy elég nagy cégnél dolgozom, most kezdtem 2 napja.
Minden nap más csapattal raknak össze. Alapjáraton 80% nő, a maradék férfi.
Én nő vagyok.
Tegnap csupa férfi csapattal dolgoztam, és nagyon kellemetlenül éreztem magam, mert olyanokról beszéltek, (előttem, odahívtak magukhoz beszélgetni) hogy kinek milyen b*szatlan feje van, ki a b*zi és ki nem, kit lellene jól megb*szni, ki a jó csaj meg ki nem….
Van egy platform, ahol lehet jelenteni hibákat, problémákat, bármit…
Ilyenkor érdemes ezt jelenteni?
ma 08:36
1/6 anonim válasza:
Kellemetlenül érezted magad és egyáltalán nem odaillő, amiről “beszélgettek”, sőt sértő. Főnöknek nem mernék mondani gondolom.
Jelentsd!
2/6 anonim válasza:
"ki a b*zi és ki nem"
Tehát,akkor nem csak a nőkről.Hanem mindenkiről...
4/6 anonim válasza:
3 ilyen civilizálatlan barmok közt inkább ne is
5/6 anonim válasza:
Hát én inkább ilyen rideg fejet vágnék előttük, amihez talán nincsenek szokva és helyreraknám őket egy pár ilyen gusztustalan mondat után, csak hogy érezzék a reakciót. A jelentgetés az végső megoldás, előszőr meg kéne próbálni önerőből kezelni, mintha csak ovis gyerekekkel lenne dolgod. De ha javíthatatlan suttyók, akkor lehet hogy semmi sem segít.
6/6 anonim válasza:
Vedd át a stílusukat rájuk vonatkozóan, majd kérdezd meg tőlük, hogy: "Na, milyen ezt hallgatni?".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!