Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Munkatársam 41 éves férfi,...

Munkatársam 41 éves férfi, egy irodában ülünk, folyamatosan szídja a nőket mert ő egyedül van, hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Olyanokat ugat hogy minden nő haszonleső, minden nő aranyásó, nem talál egy rendes nőt stb.

Komoly mentális baja van, ideges minden nap és pakol, igazítgat mindent egy centivel arrébb.

Szerintem ezért nincs senkije, de sokszor úgy érzem hogy azért szídja a nőket az én társaságomban, mert velem van baja.

Nektek is rosszul esne? Jobban mondva zavar, de ha reagálok rá az olyan mintha magamra venném.

ma 11:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Ne törődj vele!
ma 11:59
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Milyen a rendes nő? Kérdezd meg.
ma 12:07
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
És magadra veszed? - illetve érzelmileg-lelkileg hogy kezeled?
ma 12:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem esne rosszul, inkább csak eszméletlen dühös lennék, hogy ilyen munkakörülmények között kell dolgoznom minden egyes nap.

Párszor szólnék neki hogy hagyja abba, elmagyaráznám neki hogy a munkahely nem arra való, hogy az ember a saját lelki problémáit itt élje ki, aztán ha továbbra sem hagyja abba, akkor bejelenteném hr-en, vagy a főnöknél, vagy nem tudom mi van nálatok.

Felesleges azon aggódnod, hogy egy ilyen antiszociális ember mit gondol rólad. Ha azt hiszi hogy magadra vetted amit mond, hát azt hiszi. Te csak azzal törődj, hogy normálisan tudj dolgozni.

ma 12:21
 5/11 anonim ***** válasza:
13%
Én előbb járnék egy majommal, mint sok magyar férfival.
ma 12:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szólj rá, hogy hagyja abba ezt a témát, mert sértő, és akadályoz a munkában. Ha nem hagyja, szólj a főnöknek, hogy cseréljék le a helyedet egy férfivel, annak mondhatja.
ma 12:37
 7/11 anonim ***** válasza:
31%
Az biztos, hogy én nem ide jönnék fel kérdést kiírni erről.
ma 12:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
44 éves egyedülálló férfiként is azt írom, hogy a 4-esnek és a 6-osnak van igaza. Ez egy munkahely, viselkedjen ennek megfelelően az illető.
ma 12:58
 9/11 anonim ***** válasza:
17%
Hívd ki egy kick-box meccsre.
ma 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyértelműen passzív agresszív viselkedés az ő részéről egy nő társaságában... Ne magadat hibáztasd, hogy zavar.

"ha reagálok rá az olyan mintha magamra venném"

Hogy ne venned magadra, ha elhangzik, hogy "minden nő", és Te mellette ülsz, nőként? Az, hogy tudatosítod, hogy Neked is szól ez, és történetesen zavar, nem jelenti azt, hogy tartalmilag egyetértesz a kijelentéssel.

Annyit jelent viszont, hogy folyamatos és alattomos támadás alatt állsz, és bárhogyan is reagálsz (cáfolás, szembesítés, védekezés, szó nélkül viselés, reakción gondolkodás, kedves társalgás, elviccelés, stb.) a határátlépésre, Tőled von el energiát anélkül, hogy bármit is adna cserébe. Egy frusztrált, energiavámpír ember céltáblája vagy, aki így próbálja leadni a benne összegyűlt feszültségeket, de sajnos eredménytelenül, mert folyamatosan újratermelődik.

Egyetértek én is a 4-essel, 6-ossal, 8-assal.

ma 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!