Mik a jelei annak, ha egy munkatársad (férfi) kedvel, utál, illetve közömbös vagy számára? Hogyan visekedik ezekben az esetekben? (27 n)
Nyilván kedvel abban az esetben,ha gyakran keresi a társaságodat,mikor alkalma nyílik rá,összefuttok,tehát amikor csak alkalom adódik rá.Figyel Rád,a szemedbe néz,kedvesen mosolyog,beszélget Veled,érdeklődik a dolgaid felől.Ha csak minden alkalommal,mikor találkoztok,megkérdezi,hogy vagy,mi van Veled,mosolyogva figyel,fürkészi az arcodat,már az is szimpátiát jelent.
Persze ennek kimutatása egyénenként változó.Tényleg segítség lenne,ha leírnád,konkrétan miket csinál,hogy viselkedik Veled szemben.
Ezek szerint lehet,hogy csak ilyen a stílusa.Szeret poénkodni és flörtölgetni,szimpatikus vagy neki,de ennyi.Nem biztos,hogy annyira komolyan veszi az egészet,Te meg lehet,hogy nagyon beleéled magadat.Szerintem Te már több kérdést is raktál ki ide ennek kapcsán,szóval azért csak agyalsz a témán.Csak ne nagyon vedd komolyan,majd ha bebizonyítja,hogy a poénjai mögött van is valami igazság,esetleg akkor.
Egyébként nekem is van olyan nem közvetlen kollégám,akivel szoktunk hülyéskedni,meg flörtölgetni,szimpatikusak vagyunk egymásnak,de tudom és érzem,hogy ez csak ennyi,erről szól,mert komolyan nem közeledik.Gondolom foglalt,amúgy meg talán tetszenék is Neki,ha az a volna ott nem volna.Másrészt meg én is úgy vagyok ezzel,hogy az ő beosztásához túl alacsony szinten dolgozom,és túl sokat.Neki jó pozíciója van,és sok szabadideje,hozzá képest én ,,senki" vagyok.
Szóval azért ezt is mérlegeld,hogy azonos-e a munkakörötök,az elvárásaitok,a ,,szintetek",mert lehet,hogy Ő például nem szívesen jönne össze bizonyos ,,kategóriába" tartozó nőkkel (lásd:pénz,beosztás,státusz,életkor,családi állapot,stb). Érted,mire gondolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!