Mik a jelei annak, ha egy munkatársad (férfi) kedvel, utál, illetve közömbös vagy számára? Hogyan visekedik ezekben az esetekben? (27 n)
Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 13:00
11/16 A kérdező kommentje:
Ja, és nem vagyunk beszélGető viszonyban egymással.
Ha a kérdésére hogy hogy vagyok, visszakérdezek, hogy ő hogy van, kb válaszra sem méltat.
2012. febr. 25. 14:31
12/16 anonim válasza:
Szerintem nézd levegőnek, ez alapján, amit utoljára írtál, tipikus fölényeskedő tapló paraszt, aki csak szórakozik a nőkkel.
14/16 anonim válasza:
A legutóbbi mondataidból az tűnik ki,hogy túlteng az önbizalma,talán kissé nagyképű is.Szeret flörtölgetni,játszadozni,és okosabbnak képzeli magát Nálad is,meg úgy általában a nőknél.
Megint kollégás storyval jövök:nekem is volt hasonló munkatársam,én rendszerint visszaszóltam Neki,de nem durván,hanem poénosan,és igyekeztem tűzrőlpattant lenni,hogy ne lássa rajtam,hogy bánt a fölényeskedése.Egy idő után megtört,sőt,haverok lettünk.Tudni kell éreztetni az ilyen emberrel,hogy márpedig van önbizalmad,és nem fogod hagyni magad.
15/16 A kérdező kommentje:
Volt időszak, amikor nem szóltam neki vissza, nagyon rá sem néztem, csak amikor köszöntem neki de akkoriban rosszabb volt a helyzet, sokat bunkózott, mióta visszaszólok neki kedvesebb lett...de sosem beszéltetünk mondtam neki, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon.Azért mertem ezt neki mondani, mert tudom, hogy sosem leszünk beszélgetőviszonyban egymással.
2012. febr. 25. 22:50
16/16 A kérdező kommentje:
Attól is tartok, hogy túlzásba viszem a visszaszólást, és más alkalommal duplán kapom tőle vissza...az pedig nem hiányzik, hogy "megegyen reggelire"..Általában udvarias a nőkkel, különösen azokkal, akik közel állnak a "tűzhöz".Szerintem nekik nyal ezerrel, ezért sem tudom megállapítani,ha megkérdezi tőlem, hogy jól vagyok e, az őszinte-e vagy sem.
2012. febr. 25. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!