Végig kell néznem hogy a gyerekem hajléktalan lesz?
https://www.youtube.com/watch?v=UvA4FHgpQ_0
Ez a videó mindent elmagyaráz.
31
Nincs ingyen ebéd. Azt a pénzt az állam másoktól szedné be, olyanoktól akiknek nem büdös a munka. (Persze még ez is jobb lenne, mintha ellopnák.)De ez nem fenntartarható, mert akkor alig lenne dolgozó ember és összeomlana a társadalom.
#35 Ezt úgy írod, mintha érdekelne mi lesz akkor. Szerinted ezen sosem gondolkodtam el? Mint ahogy leírtam, nem érdekel, hogy belehalok-e. Egy dolog érdekel, hogy nem akarok dolgozni. A következményét már pont lefosom. A halál is jobb a munkás életnél.
Nem lesz se kaja, se gyógyszer, se ruha, se áram, se víz, se gáz, se semmi. Nem érdekel. Miért kéne érdekelnie?
Jót mosolygok ezeken a "nem érdekel hogy belehalok-e" dumákon. :)
Ha majd bármi okból végleg zár a pénzcsap és senki sem fizeti az ingyenéléseteket, úgy söpörtök be a legótvarabb gyárba 12 órázni, mint akit kerget az éhség. Mert kergetni is fog. :)
Csak addig ilyen nagy a pofa, amíg nem kezdtek el tényleg nélkülözni. Onnantól, hogy tényleg beüt az éhezés, már teperni fogtok abban a rossz mókuskerékben, ami ellen most olyan kőkeményen ágáltok, ráadásul abban a tudatban, hogy ezt a vállalhatatlan életet saját magatoknak generáltátok. Nem tudlak sajnálni titeket. :)
Fixen fogok találni egy módszert, hogy legyőzzem az életösztöneimet.
De amőgy meg a kérdező fia is nélkülözik, sátorban lakik egy telken. Még sem ment gyárba. Érdekes, ha ő meg tudta csinálni, hogy nem megy dolgozni akkor én is megtudom.
Én tökéletesen megértelek. A világ, a társadalom működése undorító. De mit tegyen az, aki nem olyan szerencsés, hogy valaki eltartsa? Haljon éhen? Nem vagyok csicska, de muszáj dolgoznom, ha nem akarok az utcán lakni és kéregetni 😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!