Végig kell néznem hogy a gyerekem hajléktalan lesz?
Figyelt kérdés
34 éves, nem szeret dolgozni és nem is akar... egy barátja telkén lakik egy sátorba...nem tudok neki parancsolni,mert nem hallgat már rám. Bpest elég nagy hely, tehát munkát találna.Lassan beleőrülök a tehetetlenségtől. Természetesen engem hibáztat mindenért. ( pl azért mert neki nem adok havi 300.000 ft és ő nem csinálna semmit...)2024. jún. 25. 16:55
191/196 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem vagy a helyemben, nem tudod az előzményt, de az biztos,hogy nem szartam le eddig....sőt...Azért most kérem a segítséget, mert most rossza a helyzet...most nem akar élni,eddig akart...nem nevelés kérdése, rajta kívül van még 2 gyerekem akiket egyformán neveltem, és ők teljesen okék.
dec. 27. 08:24
192/196 anonim válasza:
Írjál példát akkor hogy hogy nevelted, mert az hogy csak állítod hogy "de én igenis jól neveltem, nem én vagyok a hibás!!" az nem mond semmit a helyzetről. Állítani bárki tud bármit, lehet hogy azt a 2 gyereket se neveled jól, és késöbb fog rajtuk is megmutatkozni.
Gyereket meg nem úgy nevelünk hogy parancsolgatunk nekik, mintha a tulajdonunk lenne, ez is már árulkodik rólad és a "nevelési stílusodról".
193/196 anonim válasza:
Kérdező, ne foglalkozz a hibáztatókkal. Egyértelmű, hogy a gyereked pszichés beteg. Az pedig kialakulhat sok okból.
194/196 anonim válasza:
a mentalisan beteg gyerek annyira azert nem beteg hogy ne otthon egyen meg eljen az anyja penzen. felolem biztosan azt tesz magaval amit csak akar.
195/196 anonim válasza:
Hát ennyi év kimaradással protekció volt. Átlagban ilyenkor az történik, hogy másik városba megy, vagy egy civilszervezet végre segit neki.
196/196 anonim válasza:
Annak a Martinnak nézzen utána, miért ilyen hikkimori. Van oka miért érzi ennyi rosszul a bőrében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!