Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Végig kell néznem hogy a...

Végig kell néznem hogy a gyerekem hajléktalan lesz?

Figyelt kérdés
34 éves, nem szeret dolgozni és nem is akar... egy barátja telkén lakik egy sátorba...nem tudok neki parancsolni,mert nem hallgat már rám. Bpest elég nagy hely, tehát munkát találna.Lassan beleőrülök a tehetetlenségtől. Természetesen engem hibáztat mindenért. ( pl azért mert neki nem adok havi 300.000 ft és ő nem csinálna semmit...)
jún. 25. 16:55
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
 161/169 anonim ***** válasza:
83%
160# te lennél a legjobban megsértődve ha holnaptól nem lenne net, mert a szolgáltatónak se lenne kedve többet dolgozni.
okt. 2. 21:35
 162/169 anonim ***** válasza:
0%
Nem feltétlen. Ha tudom, hogy azért nincs net mert nem akarnak rabszolgáskodni a szolgáltató alkalmazottjai, teljesen megértő lennék.
okt. 2. 23:24
 163/169 anonim ***** válasza:
0%
Alkalmazott... Hehe, jó vicc. Rabszolga. Láncra vert, éhbérért halálba gürcölő, meggyalázott rabszolga inkább.
okt. 2. 23:25
 164/169 anonim ***** válasza:
36%
Semmi baj léhűtők, ti is dolgozni fogtok, ejj de jó lesz!🤣
okt. 3. 05:51
 165/169 anonim ***** válasza:
77%
Ostobasag tolunk hogy egyaltalan figyelembe vesszuk ennek a szerencsetlennek a beszolasait. Otthonrol netezik anyukaja koltsegen ugyhogy nincs se jelentosege se szavahihetosege. majd ha az utcan el tamogatas nelkul es esetleg egy ingyenes konyvtari netrol szorja ide az idiotasagat akkor erdemes lesz elolvasni. de addig csak a szaja jar masok meg etetik. kulonben meg elegge troll ize van a hozzaszolasainak.
okt. 3. 11:14
 166/169 anonim ***** válasza:
0%
Semmi baj bootlicker 164, remélem ízlik az a bakancs :)
okt. 3. 11:21
 167/169 anonim ***** válasza:
76%
166-os léhűtő, én azt csinálom a munkában, amit szeretek és pénzt is kapok érte, ezt benézted.😉 De te nagyon fogod utálni a gyárat.🤣
okt. 3. 11:49
 168/169 anonim ***** válasza:
felteve ha ilyen hozzaallassal felvennek barhova?
okt. 7. 09:57
 169/169 A kérdező kommentje:
Sziasztok ! Kis változás történt ! Időközben magát hibáztatja a dolgokért amiket tett ezért kicsit depressziós állapotba került … jelenleg meg tudtam győzni a szakember felkereséséről !! Kedden megyünk ! Félek ettől én is … nem tudom hogy a gyógyszeres kezelés milyen hatással lesz rá .. ( mert gondolom azt adnak ) még nem tudom hogy befekvés lesz vagy ambulancia … kedden jelentkezem!
okt. 8. 22:56
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!