Végig kell néznem hogy a gyerekem hajléktalan lesz?
Figyelt kérdés
34 éves, nem szeret dolgozni és nem is akar... egy barátja telkén lakik egy sátorba...nem tudok neki parancsolni,mert nem hallgat már rám. Bpest elég nagy hely, tehát munkát találna.Lassan beleőrülök a tehetetlenségtől. Természetesen engem hibáztat mindenért. ( pl azért mert neki nem adok havi 300.000 ft és ő nem csinálna semmit...)2024. jún. 25. 16:55
152/196 A kérdező kommentje:
Szia! Igen..azóta én erősebb lettem és elmondtam,hogy dolgozni kell.. jelenleg is dolgozik...próbál mindent..ami könny aztán ami nehéz..keresi a helyét. Inkább pozitív mint negatív a dolog, de még nem teljesen jó. egy hajszállal jobb a helyzet...köszönöm,hogy érdeklődtél.
okt. 2. 18:09
153/196 anonim válasza:
"dolgozni kell" Jah, de én nem akarok az az egy baj van ezzel... És a fiad sem akar-
154/196 anonim válasza:
Én meg nem akarok minden hónapban fizetni a gázért, áramért, netért, telefonért, csak sajnos semkit nem érdekel. Nem így működik a világ.
155/196 anonim válasza:
153-as, ne aggódj, eljön a te időd is, amikor vár a munkahely tárt karokkal.🫠😉 És a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy akarod-e...🤣
156/196 anonim válasza:
És ha engem nem érdekel hogy így működik a világ? Miért kéne nekem alkalmazkodni? Mi van ha én nem akarok? Miért is kéne egy ilyen aberrált marhasággal működő világhoz alkalmazkodni?
157/196 anonim válasza:
#155 Várjon csak, én aztán nem megyek. Előbb megyek a sírba.
158/196 anonim válasza:
És nem, nem vagyok depressziós. Nincs semmi elmebjaom, egyszerűen én máshogy gondolkodom, mint az emberek 99,9999%-a. Ez van, egészséges az is ha valaki ennyire nem akar dolgozni. Mert dolgozni rossz és megöl engem.
159/196 anonim válasza:
Örülök, hogy jobbra fordult.
153
Te meg menj már innen a vérbe a szar dumáddal.
160/196 anonim válasza:
A társadalom menjen a vérbe a munkába kényszerítéssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!