Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Végig kell néznem hogy a...

Végig kell néznem hogy a gyerekem hajléktalan lesz?

Figyelt kérdés
34 éves, nem szeret dolgozni és nem is akar... egy barátja telkén lakik egy sátorba...nem tudok neki parancsolni,mert nem hallgat már rám. Bpest elég nagy hely, tehát munkát találna.Lassan beleőrülök a tehetetlenségtől. Természetesen engem hibáztat mindenért. ( pl azért mert neki nem adok havi 300.000 ft és ő nem csinálna semmit...)
2024. jún. 25. 16:55
 181/196 anonim ***** válasza:
0%

Gondnokság alá helyezés xDDDD. Az bezzeg teljesen normális, de a feltétel nélküli alapjövedelem pedig a sátántól származó világromboló ötlet.

180-as ne hüylülj már légyszi... Ha nem kéne dolgoznia és ingyen kapná a pénzt a megélhetésére akkor hirtelen minden baja elillanna. NEM PSZICHÉS BETEG AZ, AKI NEM FOGADJA EL AZ OBJKETÍVEN ROSSZ VALÓSÁGOT!!!!

Teljesen normális az, aki nem akar dolgozni és nincs kedve ehhez az egészhez, még ha az életébe is kerül ez az ellenállás és valóságmegtagadás.

Ez nem depresszió vagy skizofrénia, ez csak simán megvilágosodás, hogy dolgozó emberként az élet rossz és nem éri meg élni!!

dec. 15. 13:28
 182/196 anonim ***** válasza:

181.: Ne haragudj, de te se vagy százas. A feltétel nélküli alapjövedelmet meg ne keverd ide. Amúgy én a híve vagyok, de az emberek többsége nem arra használná, mint te.

A gazdaság is összeomlana, ha az emberek többsége leállna a munkával.

dec. 15. 13:50
 183/196 anonim ***** válasza:
0%
"A gazdaság is összeomlana" Good. Let it happen. Örülnék neki.
dec. 15. 16:43
 184/196 anonim ***** válasza:
69%
183.: Akkor neked se lenne se áram, se gáz, se kenyér, se net, te nagyokos!
dec. 15. 17:05
 185/196 anonim ***** válasza:
0%
#184 Nekem már mindegy.
dec. 15. 17:22
 186/196 anonim ***** válasza:
49%

na megint van egy ongyilkosjeloltunk aki sose fog erre vetemedni.

Akkor talan lapozzunk;-()

dec. 19. 13:25
 187/196 A kérdező kommentje:
185-ös, miért mindegy?
dec. 26. 08:09
 188/196 anonim ***** válasza:
33%
187 es ne torodj vele. Provokacio pusztan unalomuzes otthonrol anyuka penzen a computer elol.
dec. 26. 11:52
 189/196 anonim ***** válasza:
0%
Azért mindegy nekem kérdező, mert rühellem az élet alappillérét, az univerzum működését, hogy dolgozni kell. Ezt én nem vagyok hajlandó elfogadni, úgyhogy nekem már mindegy hogy összeomlik-e a világ vagy nem.
dec. 26. 11:59
 190/196 anonim ***** válasza:
47%

Eddig leszartad, most miért nem szarod le? Most mikor már késő akkor megy a pánik, de amikor meglehetett volna előzni akkor te szartál bele. Ezen az emberen nem lehet már segíteni, a nevelésébe cseszted el az egészet.

A fiad nem akar jobban lenni. Aki meg nem akarja, azon nem lehet segiteni. Te meg nem engeded el, mert te is mentális sérűlt vagy a fiaddal együtt, és csak erőlteted ami neki nem jó.

Ha eddig nem tudtad nevelni, miért gondolod jó ötletnek hogy most már tudnál rá hatással lenni?

dec. 26. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!