“Csak azért bocsátom meg, hogy lány lettél, mert apámra hasonlítasz”
Anyám, aki 14 évesen lett félárva. 3 lánya és egy fia van, ki lehet találni ki a kedvence…
Nem is tartjuk vele a kapcsolatot, ketten tenyésznek a pici fiacskájával.
43-as, anyám nem volt képes felmenni Veszprémből Pestre, mikor én, aki Angliában élek, ott voltunk egy napig, az itteni társaságommal. Szervezett, kötött programos esemény volt, de be tudtam volna szorítani valahova - de neki kellett volna hozzám alkalmazkodnia, az meg neki nem volt megfelelő.
Amúgy, mindenkitől, mindig elvárták (a mostohaapámmal együtt), hogy nekik ugorjanak, visszafele semmi, mert ők nem érnek rá. Mindenki más mindig ráér.
Iszonyú sok volt, de mondjuk:
Apám hetedikben közölte, hogy én csak arra leszek jó, hogy egy férfink szüljek majd 4-5 gyereket, mert annyira hülye vagyok. Nem is mérgesen mondta, hanem inkább magát sajnálta, amiért nem büszkélkedhet. Abban az évben kezdődött a fizika, és kiderült, nincs hozzá érzékem, ő meg fizikus volt.
Anyámtól megszámlalhatatlan sértést kaptam, de pl az nagyon fájt, hogy bárcsak az unokatestvérem lenne a kislánya. Mert hogy ő olyan aranyos kislány, én meg az apámra ütöttem. A nevezett unokatestvér nulla kapcsolatot tart az anyjával. Ja meg az is jó volt, amikor a testvéreimnek anyám vett egy-egy lakást, nekem meg eladott egyet; ma meg állandóan hasznot próbál húzni belőlem, mondván hogy én úgyis olyan jól keresek (annyira nem)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!