A legdurvább az volt, amikor általánosból ki akartak rúgni a sok hiányzásom miatt, akkor ezt mondta:
“Inkább szakadt volna belém a fejed amikor megszültelek!”
Viszont azért hiányoztam mert megbetegített, hogy bullyingolnak mind a gyerekek, mind a tanárok… És nem lógtam, hanem tényleg hánytam, ment a hasam szinte minden nap, anyám tudtával maradtam otthon. (Aztán végül nem rúgtak ki, bár nem abba a körzetbe tartoztam, szóval megtehették volna)
Iskolát váltani meg nem engedett anyám.
Épp a TV előtt ültünk, azt pont a Szász Marci volt valami műsorban még '90 valahányban, erre az anyám felém fordulva a TV-re mutatva: "Látod? Az ott legalább nem olyan hülye, mint te!"
Én ezen mondjuk hangosan felnevettem, szal nem igazán sikerült megbántania vele. :D
“Bezzeg x y, miért nem vagy olyan, mint ő ( mert ő mosolygós, házias, udvarias a felnőttekkel, én meg nem).”
Hogy a legjobb tanuló voltam, az nem számított.
“Nem vagy normális” (mindenre)
“Neked ez úgysem sikerül”, aztán felnőttként “nincs önbizalmad”. Na, vajon miért.
Nekem azt mondta
anyám " hogy én egy megtűrt
személy vagyok. "
Meg nekem " kuss a nevem
menjek be a szobámba. "
Ezt általában akkor
amikor haragudott valami
miatt de szinte mindig
volt valami baja velem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!