Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt a legfájóbb dolog...

Mi volt a legfájóbb dolog amit a szüleid mondtak neked?

Figyelt kérdés

máj. 21. 16:30
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

A legdurvább az volt, amikor általánosból ki akartak rúgni a sok hiányzásom miatt, akkor ezt mondta:

“Inkább szakadt volna belém a fejed amikor megszültelek!”

Viszont azért hiányoztam mert megbetegített, hogy bullyingolnak mind a gyerekek, mind a tanárok… És nem lógtam, hanem tényleg hánytam, ment a hasam szinte minden nap, anyám tudtával maradtam otthon. (Aztán végül nem rúgtak ki, bár nem abba a körzetbe tartoztam, szóval megtehették volna)

Iskolát váltani meg nem engedett anyám.

máj. 21. 18:11
 12/50 anonim ***** válasza:
92%

Épp a TV előtt ültünk, azt pont a Szász Marci volt valami műsorban még '90 valahányban, erre az anyám felém fordulva a TV-re mutatva: "Látod? Az ott legalább nem olyan hülye, mint te!"

Én ezen mondjuk hangosan felnevettem, szal nem igazán sikerült megbántania vele. :D

máj. 21. 18:26
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
"Kiraklak az utcára és lakhatsz gyermekotthonban:
máj. 21. 18:45
 14/50 anonim válasza:
100%
"Gyenge vagy." Csak azért, mert nem tudtam abbahagyni a sírást.
máj. 21. 18:51
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Apám kövérnek, nagyseggűnek csúfolt egész gyerekkoromban. Ha megmondtam, hogy nekem ez fáj, hozzátette, hogy ,,jaj, csak vicc volt, ne legyél már ilyen sértődős". A mai napig önértékelési zavaraim vannak miatta.
máj. 21. 19:02
 16/50 anonim ***** válasza:
100%

“Bezzeg x y, miért nem vagy olyan, mint ő ( mert ő mosolygós, házias, udvarias a felnőttekkel, én meg nem).”

Hogy a legjobb tanuló voltam, az nem számított.

“Nem vagy normális” (mindenre)

“Neked ez úgysem sikerül”, aztán felnőttként “nincs önbizalmad”. Na, vajon miért.

máj. 21. 19:08
 17/50 anonim ***** válasza:
95%
Kirúgtak a munkahelyemről, de amíg új állást nem találtam, a tartalékaimból éltem, nem kértem apámtól egy fillért se. Haza kellett ugranom valamit segíteni a testvéremnek, aki mai napig ott lakik apámékkal, és apám behívott a konyhába, hogy kifizesse azt, hogy segítettem. Mondtam, hogy nehogy, mert ilyenek sosem voltak, hogy ilyesmire fizessünk egymásnak. Erre mondta, hogy azért adja a pénzt, hogy ne páromon élősködjek, ha már nincs munkám. Mondtam, hogy nem élősködök, van félretéve pénzem, de nem hitte el, azt mondta, hogy vegyem el a pénzt, ne legyek tovább ingyenélő. Soha előtte se azóta nem voltam munka nélkül, az az időszak se tartott egy hónapig, mégis ezt vágta a fejemhez. A testvérem bezzeg úgy lakik velük, hogy semmiért se fizet, se rezsi, se étel, de én vagyok az élősködő.
máj. 21. 19:33
 18/50 anonim ***** válasza:
92%

Nekem azt mondta

anyám " hogy én egy megtűrt

személy vagyok. "

Meg nekem " kuss a nevem

menjek be a szobámba. "

Ezt általában akkor

amikor haragudott valami

miatt de szinte mindig

volt valami baja velem.

máj. 21. 19:56
 19/50 anonim ***** válasza:
92%
Apám elküldött volna 2 diplomával mosogatni külföldre
máj. 21. 20:02
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
Apámmal mindig is rossz volt a kapcsolatunk, valójában sosem szeretett. Az eléggé fájó volt, mikor kb 10 lehettem, a matektanár kiosztotta a kijavított dolgozatokat és azt mondta “mivel szinte mindenkinek botrànyosan rossz lett a dolgozata, holnapra a gondviselőtökkel aláíratva hozzátok vissza.” Mentem is büszkén apámhoz, azt hittem, kivételesen kapok pár jó szót, ugyanis az enyém 5ös lett. Hátat fordított, és mondta hogy “nem vagyok az apád.” Nem írta alá. Nekem másnap égett a fejem órán és összekamuztam mindent, miért is nincs gondviselői aláírás az 5ös dolgozatomon..
máj. 21. 20:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!