Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt a legfájóbb dolog...

Mi volt a legfájóbb dolog amit a szüleid mondtak neked?

Figyelt kérdés

2024. máj. 21. 16:30
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

"Takarodsz az intézetben"

"Bár megdöglenél és elásnálak kint"

"A kezemtől fogsz meghalni"

"Csak a kanokra lesz eszed ha nagy leszel"

"Nincsen pénz, álljál ki a sarokra és keressél rá pénzt"

"Szuka, cseléd, rįbanc, făsszopó"

Apám szavajárásai.

2024. máj. 22. 10:28
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

Anyám szeret. Kb. 15 éves voltam, amikor megjelent az AIDS a világban. Sírással küszködve kért, hogy várjak a szexszel 18 éves koromig, addig biztos meg lesz az ellenszere. A család szexhez való viszonya amúgy is beteg volt, ez is növelte, így azóta sem normális a szexuális életem.

Ja, meg volt, hogy egy éjjel megkért, hogy menjünk el egy házhoz, mert tőle telepatikusan segítséget kért valaki, és nekem be kellett másznom egy idegen ház kertjébe és bekopognom egy ajtón, kb. 14 voltam.

50f

2024. máj. 22. 10:59
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas, amiket írtok. Aki teheti menjen el terápiára, ha vannak tünetei, pl. depresszió, szorongás, önbántás!
2024. máj. 22. 11:01
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Vannak különféle traumafeldolgozó módszerek (pl. EMDR), nézzetek utána, Facén is van egy csoport, vagy biztos több is.
2024. máj. 22. 11:02
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok, depresszióval, súlyos szorongassal, étkez~si zavarral küzdök. Többször kezdtem bele terápiába, meg gyógyszereket is szedtem, most megint elkezdem, ezúttal próbálom nem feladni...
2024. máj. 22. 11:13
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Komoly szülés utáni depresszióval küzdöttem, jártam szakemberhez is. De anyámék szerint szimplán csak lusta voltam. Egyszer megkértem őket, hogy jöjjenek át, mert szükségem lenne a segítségükre, erre azt mondták, hogy nekik aztán nem fogom lepasszolni a gyereket a lustaságom miatt. Nem is jöttek át és utána még fél évig nem voltak hajlandóak eljönni. Csak azután jöttek, amikor már kezdtem jobban lenni. Akkor ez nagyon rosszul esett nekem, senki másra nem számíthattam csak rájuk, nagyot csalódtam bennük.
2024. máj. 22. 12:28
 37/50 anonim ***** válasza:
87%

A 21-es válaszoló vagyok.

Ha szabad, elmondanék még egy dolgot.

7 éves voltam, amikor a szüleim elváltak. Jóval később tudtam meg a lényeget: apám megcsalta anyámat.

De már gyerekként (a válás után) gyakran mondta anyám: Olyan vagy, mint apád.

Borzalmas lehetett anyámnak, hogy emlékeztettem őt az apámra (külsőre is tök olyan vagyok), de hát mit tehettem/tehetek én erről? Nem én választottam az apámat.

Felnőttként, közel a 40-hez tudtam meg, hogy amikor megszülettem, apám nem akart hazavinni a kórházból (mármint ha ez megtehető lett volna, nem vitt volna haza, mert nem vállalt volna: nem olyan voltam, amilyennek elképzelt).

7 éves voltam, amikor elváltak a szüleim, 13 éves, amikor apám végleg megszakította velünk a kapcsolatot. Szóval: apámnak nem kellettem, anyám pedig irtózott tőlem mindig is, mert külsőleg, és sok tekintetben belső tulajdonságokban is apámra emlékeztettem.

Jártam terápiára, de abban élem az életemet, hogy meg sem kellett volna születnem. Ilyen hatással voltak rám a szüleim.

2024. máj. 22. 18:56
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Meggyőztetek arról, amit már nagyon régóta sejtek. Akármilyen szörnyű ezt kimondani, a szülők jelentős hányada nem szereti a gyerekét. Nem csak nálunk, hanem az egész világon. És ez rettenetesen szomorú.
2024. máj. 22. 20:35
 39/50 anonim ***** válasza:
100%
9-es, és 35-ös válaszoló vagyok megint, jutnak még eszembe. Igaz, hogy nem verseny ez,hogy kinek mondtak durvábbakat, de jól esik kiírni magamból, mikor eszembe jur, és dühít. Szintén 27 évesen, mikor leköltöztünk vidékre férjemmel, és átjöttek, anyum megjegyezte a tengerimalacaimnak kialakított kis,, birodalomra'' az egyik szoba sarkában, hogy,, Azért lassan ezt csak fel fogja váltani egy bölcső, az állatok hamarosan halnak ki fele, de babát csak akartok, ez az élet rendje...' ' Nekem pl ezt is dühítő, ugyanakkor elszomorító is volt hallani... De rengeteg ehhez hasonló volt még, lehet, hogy másnak ez semmiség, de nekem nem esett jól.
2024. máj. 23. 18:53
 40/50 anonim ***** válasza:
6%
Nem adunk pénzt újabb Maseratira! - nagyon fájó pont nálam
2024. máj. 23. 20:36
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!