V an köztetek olyan, aki úgy nőtt fel, hogy az anyja nem irodai munkarendben dolgozott? Hogy hatott ez a kapcsolatotokra?
Nem volt több műszak, de kereskedelemben dolgozott, így reggeltől estig nem volt otthon. Sokszor csak este láttam 1-2 órát, főleg, amikor még kicsi voltam és korán feküdtem le.
Nem rontott a kapcsolaton. Mindent meg tudtunk beszélni, a mai napig vannak közös programjaink. Ahogy láttam másokon, pl. osztálytársakon, akiknek otthon voltak sokat a szüleik, az nem jelenti azt, hogy normálisan foglalkoztak is velük.
Szóval inkább az együtt töltött idő minősége, nem a mennyisége a fontos.
Ápolónő volt, szóval néha nappalos, néha éjszakás. Nem befolyásolta a kapcsolatunkat, annyi, hogy amikor éjszakás volt, amíg aludt - délután kettő körül ébredt fel - csendben kellett játszanom.
Mama főzött ebédet és sűrűn mentem hozzá ovi után - nem voltam ott-alvós -, de amikor hazamentem és anya pihent, addig elfoglaltam magam.
Amikor irodában dolgozott, hattól kettőig volt az is.
Én meg minimum fél háromig gimiben, 25 kmrel arrébb.
Telefon nem volt, nálunk a “nem érek rád, mosogatok”, volt a mantra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!