Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » V an köztetek olyan, aki úgy...

V an köztetek olyan, aki úgy nőtt fel, hogy az anyja nem irodai munkarendben dolgozott? Hogy hatott ez a kapcsolatotokra?

Figyelt kérdés
Tehát 12 órázott, 3 műszakozott, hétvégén és ünnepnapokon is kellett dolgoznia. Ez nem rontja el a kapcsolatot, hogy nem tudnak annyit együtt lenni?
ma 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Szia! Az én anyám gyárban dolgozott 3 műszakban. A mi kapcsolatunkat nem ez rontotta el, hanem az, hogy konstans nyomkodta a telefonját, és ha beszéltél hozzá, még akkor sem nézett rám.
ma 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Nem volt több műszak, de kereskedelemben dolgozott, így reggeltől estig nem volt otthon. Sokszor csak este láttam 1-2 órát, főleg, amikor még kicsi voltam és korán feküdtem le.

Nem rontott a kapcsolaton. Mindent meg tudtunk beszélni, a mai napig vannak közös programjaink. Ahogy láttam másokon, pl. osztálytársakon, akiknek otthon voltak sokat a szüleik, az nem jelenti azt, hogy normálisan foglalkoztak is velük.

Szóval inkább az együtt töltött idő minősége, nem a mennyisége a fontos.

ma 11:26
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

Ápolónő volt, szóval néha nappalos, néha éjszakás. Nem befolyásolta a kapcsolatunkat, annyi, hogy amikor éjszakás volt, amíg aludt - délután kettő körül ébredt fel - csendben kellett játszanom.

Mama főzött ebédet és sűrűn mentem hozzá ovi után - nem voltam ott-alvós -, de amikor hazamentem és anya pihent, addig elfoglaltam magam.

ma 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

Amikor irodában dolgozott, hattól kettőig volt az is.

Én meg minimum fél háromig gimiben, 25 kmrel arrébb.

Telefon nem volt, nálunk a “nem érek rád, mosogatok”, volt a mantra.

ma 11:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Anyám és Apám is mindketten három műszakban dolgoztak, gyárban, ezen felül napi 4 órát ingáztak, tehát gondolhatod, mennyit voltak otthon. Apám magasról le*art minket, a pénzt elszórta, Anyám pedig a gyári munka mellé még mellékállást is vállalt, hogy meg tudjunk élni. Szinte soha nem volt otthon. Viszont legalább addig sem balhéztak egymással, tehát jó oldala is volt annak, ha nem voltak otthon. Apám már nem él, de Anyámmal jó a kapcsolatunk.
ma 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!