Ismerős felvetetett irodai munkahelyre ezért a fizetésből havi 20.000-et kell fizetni majd neki Véleményeket ?
Figyelt kérdés
2023. júl. 29. 08:45
1/13 anonim válasza:
Ez nem így működik. Ha a cégnek van referral programja, akkor azt a cég fizeti ki neki (nem a te fizetésedből), ha pedig nincs ilyen program, neked akkor sincs semmi ilyen kötelezettséged.
2/13 anonim válasza:
Az, hogy hazudik és le akar nyúlni tőled. Tipikus (azt hazudom) segítek, de cserébe légy hálás még 100 év múlva is, úgy tesz, mintha te innentől kezdve az alatvalója lennél.
3/13 anonim válasza:
Ilyen nincs. Milyen jogalapon kéri?
Ahogy 1-es is írta, ezek általában csak akkor létező dolgok, ha van referral program, de azt a pénzt sem a te zsebedből veszik ki.
5/13 anonim válasza:
Én mindenre nyitott vagyok, de csak ha előre közlik a feltételeket.
Ha előre mondja, hogy ilyen feltételekkel tud állást szerezni nekem, akkor leülünk, megbeszéljük.
Utólag nekem senki nem jöjjön igényekkel. Megmutatnám neki, hol nyalhatja ki.
6/13 anonim válasza:
Mennék a HR-re, hogy kezdjenek ezzel valamit, mert ez szimpla lehúzás.
Egy fillért ne adj neki, nem érdemli meg.
7/13 Thunderfairy válasza:
Nem kell semmit adni neki.
8/13 anonim válasza:
Ez lassan kimeriti a zearolas fogalmat
9/13 anonim válasza:
Már dolgozol is?
Keress más munkahelyet, egy fillér se fizess neki és a kapcsolatot szakítsd meg vele!
Zsarolás, amit akar tőled.
10/13 anonim válasza:
egy huszasért eladja a lelkét? lol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!