Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » ORFK közalkalmazotti irodai...

ORFK közalkalmazotti irodai ügyintézőként mennyi a fizetés?

Figyelt kérdés

jan. 31. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Garantált bérminimum.
jan. 31. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyilván bértábla szerint garantált bér vagy ahhoz közeli. Függ a képzettségtől, elvárástól, és hátha van valamilyen helyi pótlék. De toronymagasan nem lesz a fizetés.

Én például szociális helyen 13-ezerrel többet kapok a kötelezőnél és - én egy speciális feladat miatt - bérletet is.

febr. 1. 07:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Az Orfk egyik agaban dolgoztam.

Nekem az adta a pluszot hogy plusz pótlékot adtak mert bolt más végzettségem is.

De ha nem lett volna a garantált bérminimum.

Viszont ha van gyereked akkor van plusz szabad órád , nálunk 4ora/gyerek /hó. Plusz ha rendészeti dolgozókkal foglalkozol (nem biztos hogy a te esetedbe lenne ilyen , nálunk volt) hogy +2 ora/hét edzésre kivehetsz plusz órát. De a te esetetben nem biztos, majd elmondják.

Plusz nálunk úgy volt hogy pénteken pluszba ezen kívül rövidebb volt a munkaidő.

Szóval nem olyan rossz. Viszont alkalmazotti viszonyban nem emberszamba vagy véve hanem csak egy szám vagy a rendszerben.

Ettől függetlenül lehet jó is.

Sok sikert!

febr. 1. 10:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Volt# bocsi elírtam.
febr. 1. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!