Nyílt konfliktus esetén a párotokat vagy a felnőtt gyereketek választanátok?
Pár nem kedveli a felnőtt gyereket, sosem éltek együtt. Sem a gyerek nem problémás, sem a pár, csak nem szeretik egymást.
A pár kijelenti, hogy egy délutánnál többet nem lehet ott a felnőtt gyerek, ő akkor lelép vagy találkozzanak máshol.
Valami oka csak kell legyen az ellenszenvnek. Az viszont előfordulhat hogy a középen álló fél semmit nem tud.
Mindkettővel külön beszélgetnék. A második része a leírásnak semmiképpen nem egy normális pár kijelentése.
"A pár kijelenti, hogy egy délutánnál többet nem lehet ott a felnőtt gyerek, ő akkor lelép vagy találkozzanak máshol."
Tökéletes megoldás. Mi a probléma ezzel? Amúgy mit keres a felnőtt gyerek az anyjanal/apjanal hetente tobbszor? Nincs saját élete?
Amíg csak a kérdést olvastam, azt mondtam volna, azt választom, akinek igaza van, akivel egyetértek, és ez nem függ a kapcsalat jellegétől.
Így meg azt mondom, hogy elmehet a párod a francba, mindennek van határa, nekem nem fog ilyenben diktálni. Ha nem tetszik neki, hogy a gyerekem jön,. akkor lehet menni. Végleg.
2!
És mi az, hogy a másik ad ultimátumot a saját otthonaban? Az azért meg van, hogy ha két ember együtt él, az a közös otthonuk?
6
Igen, a kozos otthonuk. Tehat a kerdezoe is. Meg a kerdezo gyereke. Olyan normalis embernel nincs sztem, h kulonosebb ok nelkul igy hisztikezzen, mint a par. Valamit nem tudunk, es lehet, a kerdezo se (?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!