Elvaltak a szülők és valahol eddig is élt a gyerek.
2024. máj. 5. 12:59
42/81 anonim válasza:
39es menyed 90% hogy nem szeret, akármit is hazudik a képedbe, gondolom azért néha odapofátlankodsz mikor a hátuk közepére nem kívánnak, sőt az unokáid kínzod a jelenléteddel. Mert ne hidd hogy a menyed szeret így remélem soha nem pofátlankodsz az otthonukba ahol neked semmi keresnivalód, és max szenvednek ha berakod a feneked.
2024. máj. 5. 13:10
43/81 anonim válasza:
40es tehát betetted a segged a készbe és még el is várod hogy a férjed gyerekei ne menjenek? Remélem neked nincs kölköd, vagy ha igen a férjed nem engedi oda akkor se ha könyörögsz.
2024. máj. 5. 13:12
44/81 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy válás, új pár, kinél lakik amúgy a gyerek, a szülő (bármelyik szülő) otthona a gyereknek is az otthona, ahova ő nem látogatóba megy, hanem haza. Számomra teljesen elfogadhatatlan, ha az új pár ultimátumot ad.
2024. máj. 5. 13:17
45/81 anonim válasza:
40es a lelép ribi helyett meg talál majd normálisat aki nem kihasználja azzal hogy bemereszti a seggét a készbe hanem teszi bele valamit nem csak a lábát szét mint más ingyenélő fajtársa. Az ilyenért nem is kár talál mást helyette. Ha a fater meg mégis ezt választja én tojok rá, majd pelenkázzák egymást az elfekvőben, én egy pohár vizet nem adok nekik.
2024. máj. 5. 13:18
46/81 anonim válasza:
A az én "párom" ilyet mondana, azzal a lendülettel repülne ahova akarna, főleg ha ő telepedik a nyakamra csupasz fenékkel. Maximum ha neki is van gyerek mondaná hogy oké akkor a te purdéd se jön ide soha többet és nem is segíthetsz neki mert takarodó lesz neked.
2024. máj. 5. 13:20
47/81 anonim válasza:
"Teljesen mindegy, hogy válás, új pár, kinél lakik amúgy a gyerek, a szülő (bármelyik szülő) otthona a gyereknek is az otthona, ahova ő nem látogatóba megy, hanem haza."
Dehogy otthona. Az én szüleim is elvaltak anno. Az otthonom az volt, ahol anyámmal éltem. Apám lakasa nekem sosem volt az otthonom.
2024. máj. 5. 13:30
48/81 anonim válasza:
42
Szerintem menj ki egy kicsit a kertbe kapálni, hátha lenyugszol. :D
2024. máj. 5. 13:35
49/81 anonim válasza:
47es az apád meg az új luk szegénységi bizonyítványa. Az én apám is elvált, újra nősült de ugyan olyan szeretettel voltam ott is fogadva mint anyánál meg a második férjénél. nekem két otthonom volt. Utána, mikor sajátom lett, pedig három.
2024. máj. 5. 13:38
50/81 anonim válasza:
49
Fú de felpaprikázódtál. Egész végig tárgyilagosan és kedvesen írtam, te meg vagy 3 komment óta csak a saját sivár lelkivilágodat vetíted ki rám, hogy fú de gonosz egy ember vagyok, mindenki gyűlöl, egyedül fogok megdögleni. :D Nem mintha egy weblapon keresztül báki életébe belelátnál. Sajnálom, de szerető családom van. Remélem neked is kijut belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!