Elvaltak a szülők és valahol eddig is élt a gyerek.
máj. 5. 12:59
42/81 anonim válasza:
39es menyed 90% hogy nem szeret, akármit is hazudik a képedbe, gondolom azért néha odapofátlankodsz mikor a hátuk közepére nem kívánnak, sőt az unokáid kínzod a jelenléteddel. Mert ne hidd hogy a menyed szeret így remélem soha nem pofátlankodsz az otthonukba ahol neked semmi keresnivalód, és max szenvednek ha berakod a feneked.
máj. 5. 13:10
43/81 anonim válasza:
40es tehát betetted a segged a készbe és még el is várod hogy a férjed gyerekei ne menjenek? Remélem neked nincs kölköd, vagy ha igen a férjed nem engedi oda akkor se ha könyörögsz.
máj. 5. 13:12
44/81 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy válás, új pár, kinél lakik amúgy a gyerek, a szülő (bármelyik szülő) otthona a gyereknek is az otthona, ahova ő nem látogatóba megy, hanem haza. Számomra teljesen elfogadhatatlan, ha az új pár ultimátumot ad.
máj. 5. 13:17
45/81 anonim válasza:
40es a lelép ribi helyett meg talál majd normálisat aki nem kihasználja azzal hogy bemereszti a seggét a készbe hanem teszi bele valamit nem csak a lábát szét mint más ingyenélő fajtársa. Az ilyenért nem is kár talál mást helyette. Ha a fater meg mégis ezt választja én tojok rá, majd pelenkázzák egymást az elfekvőben, én egy pohár vizet nem adok nekik.
máj. 5. 13:18
46/81 anonim válasza:
A az én "párom" ilyet mondana, azzal a lendülettel repülne ahova akarna, főleg ha ő telepedik a nyakamra csupasz fenékkel. Maximum ha neki is van gyerek mondaná hogy oké akkor a te purdéd se jön ide soha többet és nem is segíthetsz neki mert takarodó lesz neked.
máj. 5. 13:20
47/81 anonim válasza:
"Teljesen mindegy, hogy válás, új pár, kinél lakik amúgy a gyerek, a szülő (bármelyik szülő) otthona a gyereknek is az otthona, ahova ő nem látogatóba megy, hanem haza."
Dehogy otthona. Az én szüleim is elvaltak anno. Az otthonom az volt, ahol anyámmal éltem. Apám lakasa nekem sosem volt az otthonom.
máj. 5. 13:30
48/81 anonim válasza:
42
Szerintem menj ki egy kicsit a kertbe kapálni, hátha lenyugszol. :D
máj. 5. 13:35
49/81 anonim válasza:
47es az apád meg az új luk szegénységi bizonyítványa. Az én apám is elvált, újra nősült de ugyan olyan szeretettel voltam ott is fogadva mint anyánál meg a második férjénél. nekem két otthonom volt. Utána, mikor sajátom lett, pedig három.
máj. 5. 13:38
50/81 anonim válasza:
49
Fú de felpaprikázódtál. Egész végig tárgyilagosan és kedvesen írtam, te meg vagy 3 komment óta csak a saját sivár lelkivilágodat vetíted ki rám, hogy fú de gonosz egy ember vagyok, mindenki gyűlöl, egyedül fogok megdögleni. :D Nem mintha egy weblapon keresztül báki életébe belelátnál. Sajnálom, de szerető családom van. Remélem neked is kijut belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!